Lisää hierontapalveluja!

Ilosi vastaanotolla aloittaa työskentelyn hieroja Päivi Väänänen, joka on todellinen moniammattilainen ja osaaja! Päivi on valmistunut hierojaksi jo 2004 ja tehnyt sivutoimisesti hierontoja ammattitaitonsa ylläpitämiseksi koko tämän ajan. Tutustu Päivin koulutushistoriaan ilosi tiimi -sivulta: Päivi

Päivi vastaanottaa maanantaisin klo 9-14 ilosi vastaanotolla 60-90 min urheiluhierontaan ja fasciahoitoihin. Ajanvaraus tapahtuu ilosi sähköisen ajanvarauksen kautta ja ensimmäiset ajat ovat varattavissa ma 10.2. Talvilomaviikolla Päivi lomailee perheensä kanssa, mutta ilosi Pilates-pajan ryhmät toimivat normaalisti.

Ilosi vastaanotolle on ostettu äänieristetty ovi, sillä maanantaisin harjoitustilan puolella on Pilates-tunti klo 11-12. Ilosi toimisto muuttaa pois vastaanotolta ja Ilona työskentelee enenevässä määrin etänä kotoa käsin talon valmistuttua TÄNÄÄN! Tervetuloa Design-talonäyttöömme keskiviikkona klo 17-19 Minkinreitti 14. Talo on suunniteltu itse ja Designtalo on toteuttanut valkoisen talomme, joka maalataan ensi kesänä valkoiseksi ja on saunaa myöden valkoinen ja valoisa, yhtä ikkunaa!

Päivi haluaa tulevaisuudessa tarjota myös ravintoneuvonta palvelujaan ilosi vastaanotolla, mutta uutuus palvelun tuotteistaminen on vielä suunnittelupöydälläni. Lämpimästi tervetuloa tiimiini Päivi!

Ilona Siitonen, ilosi