Lantionpohjan fysioterapiaa Kangasalla

Jatkossa Kangasalla on saatavilla fysioterapiaa lantionpohjan toimintahäiriöistä kärsiville, kuten synnytyksen jälkitiloissa, virtsankarkailussa ja yliaktiivisen rakon hoidossa. Suomen Lantionpohjan Fysioterapeutit ry on hyväksynyt jäsenyyteni ja ilosi tiedot löytyvät nyt myös Pelvicus -sivuilta. Olen käynyt lantionpohjan fysioterapian peruskoulutuksen kesällä 2017 ja syksyllä opiskelen lisää aiheeseen liittyen lantionpohjan manuaalinen käsittely ja sonopalpaatio -koulutuksessa. Aloitan vastaanottotyöt äitiyslomani jälkeen maanantaina 31.7.2017. Ajanvaraus fysioterapiaan toimii sähköisesti: Ajanvaraus-sivujen kautta.


Lantionpohjanlihasten tunnistaminen ja lihaskuntoharjoittelu ovat tärkeässä roolissa lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapiassa. Naisten virtsankarkailusta löytyy Käypä hoito -suositus: Duadecim. Lantionpohjan ohjattu lihasharjoittelu on vaikuttava hoito kaikissa virtsankarkailun muodoissa. Ponnistus- ja sekamuotoista virtsankarkailua voidaan hoitaa nauhaleikkauksilla, jos konservatiivinen hoito ei ole auttanut.


Kuivaa kesää toivottaen, Ilona Siitonen


Äitiysfysioterapia

Äitiys Pilates

Baby Pilates

Ajanvaraus fysioterapiaan Ajanvaraus -sivujen kautta, sähköpostilla asiakaspalvelu@ilosi.fi tai puh.044-0210041 (soittopyynnöt ja viestit).