Kurssien aloitus porrastetaan

Avaamme ilosi Pilates-pajan Kevätkauden kurssit vaiheittain ja entistä pienempinä korkaintaan 6 asiakkaan ryhmissä koronapandemian vuoksi. Ensimmäisessä vaiheessa suosittelemme tietoista altistusta vain terveydentilaltaan hyväkuntoisille, joiden lähipiirissä ei ole riskiryhmään kuuluvia.

Tunnille saa osallistua vain terveenä. Tunnille tullessa ja lähtiessä kädet desinfioidaan. Tunnille tulee ottaa mukaan mahdollisuuksien mukaan oma pilatesmatto ja pyyhe/viltti/huopa = omat välineet.

Ryhmissä on 6 asiakaspaikkaa ja avaamme ensimmäisen vaiheen asiakkaille varauskalenterin tuotapikaa. Ohjaajana toimii kannattavuus syistä lähinnä yrittäjä itse tässä ensimmäisessä vaiheessa (pienempi ryhmäkoko, kate ja asiakasmäärä). Aloitan ilosi ammatinharjoittajien työllistämisen heti, kun se on mahdollista. Nyt alkavat kurssit ovat 10 kertaa ja viikkoa. AIKATAULU

Torstaina 23.4. aloitimme klo 7:30 Pilates / Heidi-Ilona

Sunnuntaina 26.4. aloitamme klo 18:00 Pilates + 19:20 Pilates / Ilona

Tiistaina 28.4. aloitamme klo 19:00 Pilates / Ilona

Keskiviikkona 29.4. aloitamme klo 18:40 Pilates / Ilona

Keskiviikkona 29.4. aloitamme klo 20:00 Voima Pilates / Ilona

Torstaina 7.5. aloitamme klo 20:00 Lämpö Syvävenyttely / Ilona-Heidi

Seuraava porras aloittaa harjoittelunsa torstaina 14.5.2020. Otamme nyt ilmoittautumisia vastaan toisessa portaassa harjoittelunsa aloittavien asiakkaiden osalta 10 kertaa ja viikkoa. Voit ilmoittautua Ilonalle yksityisviestillä whats appissa tai sähköpostilla. Painotan, että jokainen aloittaa harjoittelun, kun kokee sen riittävän turvalliseksi oma ja lähimmäistensä terveydentila huomioonottaen.

Haluaisin myös tiedon, jos pääset mukaan vasta Syyskaudellamme 10.8. alkaen tai vielä myöhemmin. Riskiryhmiin kuuluville eristystä suositellaan tällä hetkellä vuoden 2020 loppuun asti.

Hyvän viikonlopun terveisin; Ilona Siitonen, ilosi