Kuntoudu synnytyksestä -paketti

Kuntoudu synnytyksestä -paketti sisältää kolme tapaamista äitiysfysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin yksityisvastaanotolla, joiden lisäksi tarjoamme yhden Pilates-tunnin kaupan päälle. Varaa aika vastaanottokäynnille ilosi sähköisen ajanvarauksen kautta. Korostamme, että vastaanotollemme vauvat ovat tervetulleita mukaan. Vastaanotamme päivällä, jolloin usein voi olla haastavaa saada vauvalle hoitajaa. Jos hoito onnistuu, niin hoitaja voi tulla myös mukaan vastaanottokäynnille ja oleilla vauvan kanssa harjoitustilan puolella tai tehdä vauvan kanssa vaunulenkin, samalla kun äiti on vastaanotolla.

Ensimmäiselle käynnille kannattaa varata aikaa noin 60-75min ja muut käynnit ovat noin tunnin mittaisia. Äitiysfysioterapeutin vastaanottokäynnin arvo on 74 € ja kolmen kerran kuntoudu synnytyksestä -paketti on näin ollen 222 €. Tarjoamme kaupan päälle 22 € arvoisen tutustumiskerran Pilates-tunneillemme. Synnytyksen jälkeen suosittelemme tulemaan vauvan kanssa Baby Pilatekseen tai ilman vauvaa Äitiys Pilatekseen, Pilates selkäryhmään tai Pilates alkeisiin. Kaikkien näiden ryhmien ohjaajana toimii koulutettu äitiysfysioterapeutti, joka pystyy eriyttämään harjoittelua ilosi pienharjoitusryhmässä jokaiselle sopivalla tavalla ja huomioimaan yksilöllisesti.

Kuvassa äitiysfysioterapeutti Ilona Siitonen korjaa äiti asiakkaan ryhtiä ja lavan hallintaa. Baby Pilateksessa pienet vauvat ihmettelevät kaukalossa, vaunuissa tai ovat harjoituksessa mukana. Kun äidin kuntoutumistilanne sallii, vauva voi olla harjoitusliikkeissä lisäpainona.

Suosittelemme Baby Pilatesta kerran viikossa ilosi pienryhmässä oman kotona tehtävän harjoituksen ohelle, koska äitiysfysioterapeutti pystyy ryhmässä seuraamaan kuntoutumisen etenemistä ja motivoimaan harjoittelussa. Baby Pilates -tuntiemme jälkeen on äitien yhteinen kahvihetki, jolla on usein tärkeä tehtävä vertaistuen muodossa. Koronan kiihtymisvaiheessa emme tarjoa kahvia, mutta tarjoamme mahdollisuuden osallistua kursseillemme etänä Facebook-livessä.

Äitiysfysioterapeutin vastaanotolla harjoituksista voidaan ottaa video asiakkaan omalla puhelimella, joten jos haluat kotiharjoitteesi videolla, tarkistathan, että puhelimesi muisti ei ole täynnä. Jos sinulla on kysyttävää ole yhteydessä asiakaspalvelu@ilosi.fi tai 044-0210041 / Ilona Siitonen, ilosi.