Koronainfo

Päivitetty 28.7.2021

Ilosi tarjoaa pilates, jooga ja kehonhuolto tunteja alle 10 hengen pienryhmissä fysioterapeuttien lähiopetuksessa myös manuaalisesti käsin asentoja korjaten. Hygieniasyistä suosittelemme omien välineiden, kuten jumppamaton, kuljettamista mukana. Ohjaaja huomioi mattojen asettelussa, ettei tunnilla olla päät yhdessä sumpussa. Turvavälejä sisällä ja ulkona harrastaessa ei vaadita, mutta maskin käyttö on suositeltavaa kaikissa julkisissa tiloissa.

Ilosi Pilates-pajalle saa tulla vain oireettomana. Kädet tulee desinfioida tullessa ja lähtiessä ilosi Pilates-pajan tuulikaapissa, johon ulkojalkineet jätetään tullessa. Pystyt pesemään kädet wc:ssä, joka sijaitsee naulakkotilamme perällä. Tarjoamme ohjattua liikuntaa myös ilosi etänä palvelussa Facebookissa ja ulkoliikuntana.

Viruksesta tulee uusia variantteja, mikä on viruksille tyypillistä, mutta ei ole syytä lietsoa pelkoa. THL:n asiantuntijoiden mukaan rokotesuoja tulee helpottamaan elämäämme, jotta pääsemme harjoittelemaan turvallisesti myös lähekkäin. Olennaista on, että mahdollisimman moni ottaa rokotteen ja tehosteen laumasuojan saamiseksi hyvälle tasolle.

Valoisaa ja voimaannuttavaa kesän jatkoa kaikille! Tästäkin selviämme – yhdessä.

Terveisin; Ilona Siitonen