Koronainfo

Päivitetty 9.4.2021

Ilosi liikuntapalvelut ovat nykyisen koronapanedemiatilanteen vuoksi enimmäkseen onlinetunteina Facebook-ryhmässä “ilosi etänä” ja harjoitusvideolinkkeinä. Kursseillemme ilmoittautuneet pääsevät lähiopetukseen 3 hengen pienryhmissä 2 metrin turvaväleillä maanantaista 29.3. alkaen.

Seuraamme ajankohtaisia suosituksia ja pandemiatilanteesta johtuen saatamme joutua siirtymään kokonaan online-tunteihin, jolloin asiakkaan tunnit korvataan Facebook-ryhmässä “ilosi etänä” tai linkillä. Valitettavasti pienen ryhmäkoon vuoksi emme pysty kulujen takia palauttamaan kurssimaksuja, vaikka tunnit toteutettaisiin väliaikaisesti pelkästään etänä. Ilosi varauskalenteri ei ole nyt auki asiakkaille pandemian takia pienennetyn ryhmäkoon vuoksi. Korvauskäytäntömme tällä hetkellä on etäpalvelumme sisältö, ja olemme panostaneet sen jatkuvaan kehittämiseen mahdollisimman laadukkaaksi.

Ilosi Pilates-pajalla on linjattuna maskipakko, josta terveydellisistä syistä joustetaan. Huomioithan turvavälin – vain yksi asiakas kerrallaan Ilosi tuulikaapissa, johon jätetään ulkojalkineet, ja naulakolla, johon jätetään päällysvaatteet. Harjoitustilassa on merkityt paikat asiakkaille ja ohjaajalle. Kädet tulee desinfioida tuulikaapissa mennen tullen. WC:ssä on käsienpesumahdollisuus.