Kommunikaatiota ja kosketusta

Ilosi tarjoaa kommunikaatiota ja kosketusta pariskunnille, jotka haluavat vaalia parisuhdettaan ja valmentautua tulevaan elämänmuutokseen (raskaana oleva pari) tai pysähtyä ajattelemaan parisuhdettaan ruuhkavuosien keskellä.

Valmennuksessa pysähdytte yhdessä pohtimaan tulevaa vauva-arkea ja/tai elämää perheenä. Teitä ohjataan lempeästi tehtävien ja keskustelujen avulla löytämään uuden elämänvaiheenne rakennuspalikat.

Valmennuksessa parit työskentelevät kaksin. Asioita ei tarvitse jakaa eikä vastailla kysymyksiin toisten kuullen. Oma tarinanne pysyy teidän välissänne.

Valmennukseen sisältyy rentoutusharjoitus, jonka jälkeen hierojamme Heidi Ruoho opastaa puolisoja raskaushieronnan toteuttamiseksi odottavalle äidille tai puolisoja toistensa hieronnassa valmennuksesta riippuen.

Yhteinen ilomme – on valmennusta ja raskaushierontaa odottaville pareille

Kurssin ohjaajat: valmentaja Marja Molin ja hieroja Heidi Ruoho

Lisätietoja pariskunnille suunnatuista kursseistamme löydät etusivun Tapahtumista: Yhteinen ilomme odottaville pareille ja tulossa Kommunikaatiota ja kosketusta ruuhkavuosia eläville

Hieroja Heidi Ruoho työskentelee ilosi vastaanotolla lauantaisin, mikä halpottaa hierontaan osallistumista, jos on pieniä lapsia ja arjen ajat eivät sovi perheen aikatauluun. Ajanvaraus sähköisesti ilosi ajanvarauksen kautta.

Tulossa myös Uuden Vuoden -valmennus