Kiitokset Heidille 5-vuodesta!

Heidi tuli avukseni 2014 keväällä, noin viisi vuotta sitten, kun odotin esikoistamme. Meillä oli suullinen sopimus asioista ensimmäiset vuodet ja meillä oli luottamus. Heidi ei ole koskaan pettänyt luottamustani, vaan hän on ylittänyt odotukseni monellakin tapaa, ja olen aina voinut luottaa hänen apuunsa. Olemme voineet olla eri mieltä asioista,mutta olennaista on, että pystymme sopimaan ja löytämään molemmille sopivan ratkaisun ja yhteistyö on voinut jatkua.

Elämämme on muuttunut näiden viiden yhteistyövuotemme aikana, sillä me molemmat olemme saaneet kaksi lasta yhteistyömme alkamisen jälkeen. Tunnen kiitollisuutta, että olen voinut työllistää fysioterapia luokkatoverini, ja olemme saaneet molemmat soviteltua työn ja perhe-elämän itsellemme sopivalla tavalla.

Kysyin pari viikkoa sitten Heidiltä suoraan, mitä haluat lahjaksi, kun olet ollut apunani ilosi töissä 5-vuotta? Hän vastasi spontaanisti, että “vapaapäivän”! Ja heti perään ”ei vaan, tykkään työstäni”! Ajattelin kuitenkin toteuttaa Heidin toiveen eli Heidi saa aloittaa pääsiäislomansa ilosi töistä jo kiirastorstaina ilman tulonmenetystä. Toivon, että Heidi saa olla perheen kanssa yhdessä ja ehtii tehdä niitä asioita, joista saa iloa.

Heidiä nauratti hänelle pitämäni puhe ja hän tuntui olevan tyytyväinen saamaansa vapaapäivään (vaikka tykkääkin työstään) 😉

Kiitos Heidi näistä vuosista ja toivottavasti viihdyt ilosi töissä myös tulevaisuudessa. Olet helmi!

Ilona, ilosi