KESÄN LIIKUNTATUNNIT

Ilosi Pilates-pajan kesäkausi on 3.6.-12.8.2018

Kesällä ilosi Pilates-pajalla työskentelevät fysioterapeutit Krista Manninen ja Heidi Salonen, sekä joogaohjaaja Kaisa Oinonen-Kuusisto. Ft Ilona Siitonen on hoitovapaalla ja ft Kaija Tiilikainen lomalla, mutta molemmat tuuraavat tarpeen vaatiessa.

Maanantai

Tiistai

Keskiviikko

Torstai

Sunnuntai

 

7:00

Jooga

Kaisa

     

11:00

Pilates

Krista

       
12:30

Baby Pilates

Krista

       

16:30

Pilates

Krista

  16:30

Voima Pilates

Heidi

   
    17:45

Pilates selkäryhmä

Heidi

17:45

Voima Pilates

Krista

18:00

Kehonpainoharjoittelu

Krista

      19:00

Pilates

Krista

19:15

Pilates

Krista

Kesällä tunneille voi osallistua ilmoittautumalla kurssille, joka on 10 kertaa ja 160 €, sarjakortilla 5 kertaa ja 90 € voimassa 12.8. asti tai kertamaksulla 20 €.

Juhannuksena 24.6. ei ohjata sunnuntain tunteja. Ryhmissämme on 9 asiakaspaikkaa, minkä takia kursseille tulee ilmoittautua etukäteen tai varata paikka sarjakortilla verkkopalvelussamme. Kurssille ilmoittautumalla saat parhaan hinnan ja varman tuntipaikan ryhmästä. Kesällä harjoittelijoita on vähemmän, joten sarjakortti on kesäaikana myös oikein hyvä vaihtoehto! Sarjakortilla on poikkeuksellisesti pidennetty voimassaoloaika koko kesäkauden ajan!

Ilosi Pilates-pajalla jatkavat asiakkaat: ostamalla kesällä kurssin tai sarjakortin Kevätkauden kurssien korvauskäytäntö jatkuu Syyskaudella jatkavilla asiakkailla tauotta. Kesällä taukoa harjoittelusta pitävien poissaolojen korvauskäytäntö ei jatku. Lisätietoja tarvittaessa asiakaspalvelu@ilosi.fi tai p.044-0210041


Lauantaina 19.5. on kevään viimeinen Terapeuttinen Jooga klo 10:00

“Tasapainoisesti koko kehoa liikutetaan, vahvistetaan ja rentoutetaan, fokus kehon dynaamista stabiliteettia tukevassa hengityksessä ja tällä kertaa niskahartia-alueella ja rintarangan liikkuvuudessa.” -ohjaaja psyfy ft Merja Koskensalo, Varuna osk

Kesällä Jooga-tunnit aikataulussamme tiistaisin klo 7:00, ohjaajana Kaisa Oinonen-Kuusisto, joka ohjaa myös ilosi Kesäpäivässä.

Tule tutustumaan Kaisaan ja aamu Joogaan tiistaina 22.5. klo 7:00, 4 vapaata tuntipaikkaa tapahtumaan – ilmoittaudu etukäteen!

Jooga-tunnit kuuluvat myös ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön piiriin Harjoittelemaan voi tulla myös sarjakortilla!


Kehonhuoltoa ja Hot Syvävenyttelyä on vielä toukokuussa, seuraavat kurssit elokuussa. Toukokuun tunnit löytyvät www.ilosi.fi etusivun tapahtumista.