Kesäkortti

Haluatko mukaan kesätunneille, muttet halua sitoutua mihinkään ajankohtaan vaan viilettää vapaana omien menojen mukaan?

Kuulostaa siltä, että olet valmiina laukkaamaan kesälaitumille kuin villihevonen, mutta haluat silti huolehtia hyvinvoinnistasi ilosi pienryhmissä kuntoillen ja pysähtyen. Meillä onkin siihen melko hyvä kattaus, joten valitse ensin onko juttusi kesäkortti 5 vai 10 kertaa?

Miten kesäkortti toimii?

-Kun ilmoittaudut asiakaspalvelu@ilosi.fi mukaan ilosi kesäkaudelle harjoittelemaan kesäkortilla 5 tai 10 kertaa, saat sähköpostilla käyttäjätunnukset varauskalenteriimme kirjautumista varten.
-Kesäkorttisi on sähköisessä muodossa varauskalenterissamme ja voimassa 1.6.-10.8.2022 eli 10 viikkoa.
-Kirjautumalla varauskalenteriin pääset varaamaan tuntipaikkoja kesätunneillemme. Koska myymme myös kurssipaikkoja ryhmiimme, kurssit avataan lähempänä kesäkuun alkua. Kokemuksemme perusteella pienestä ryhmäkoosta huolimatta kesätunneillamme ei ole ruuhkaa, mutta tuntipaikkaa pystyy myös jonottamaan.
-Myös kesäkortilla tehdyn varauksen voi perua ja vaihtaa tuntipaikkaa. Tässä on kuitenkin käytössä 6h sääntö eli viimeistään 6h ennen tunnin alkua tehdyt peruutukset korvataan ja korvaustuntipaikan voit varata samalla tavalla kuin muutenkin. Tuntipaikkaa saa vaihtaa juuri niin paljon kuin on tarve. Kuuden tunnin sisällä voit vielä tehdä peruutuksen ja ohjaaja ei odota sinua sähköisen tuntilistan perusteella saapuvaksi tunnille, mutta ns.”viimehetken peruutuksia” (<6h) emme hyvitä kuin poikkeustapauksessa, joka voisi olla esimerkiksi synnytyksen käynnistyminen tai koronan tai oksennustaudin alkaminen. Sairaana kuuluu levätä ja terveenä vahvistaa vastustuskykyä harjoittelemalla kanssamme.

Kevätkaudelta Kesäkaudellemme jatkava asiakas?

Ehkä oletkin jo havainnut, että suosimme sitoutumista ja jatkuvuutta, ja suosimme vakituisia asiakkaitamme? Kevätkaudelta Kesäkaudelle kurssille tai kesäkortilla jatkavien asiakkaiden osalta poissaolojen korvauskäytäntö jatkuu edelleen 10.8. asti – ja Syyskaudellemme ilmoittautuvilla edelleen seuraavat 10 viikkoa. Näin ei synny painetta käyttää korvaustunnit Kevätkauden aikana toukokuun loppuun mennessä vaan korvaustunteja voi hyödyntää kesäaikana.
Kevätkaudelta Kesäkaudelle jatkaville asiakkaille myymme Kesäkortin 85 € hintaan eli samaan hintaan mitä kurssien tunnit ovat – muuten 5 kertaa 98 € ja 10 kertaa 170 €.

Kesän kurssipaikat

Jos rakastat rutiineja ja harjoittelet pääsääntöisesti samassa ryhmässä Kesäkauden suosittelemme kurssipaikan varaamista, jolloin sinulla on tuntipaikka varattuna joka viikko samalle tunnille ja tarvittaessa pääset kuitenkin vaihtamaan tuntipaikkaa varauskalenteriimme kirjautumalla ja 6h sääntö huomioiden.
Kesän kurssien kesto vaihtelee 4-10 kertaa ja hinta muodostuu sen mukaan 68-170 €. Lisätietoja: Kesäkausi ja suunniteltu aikataulu on:

Tunnit ohjataan ilosi Studiolla Kangasalantie 960 paitsi keskiviikkoisin Yin Jooga ilosi Pilates-pajalla Liisantie 2B. Ulkotuntien sijainti vaihtelee: Sup-Pilates Vesaniemen uimarannalla, Puisto Pilates -tunnit Pikkolan omenatarhassa ja Puisto Bootcamp Pikkolassa tai Kirkkoharjussa kuntoillen.
Jos mieleesi jäi vielä kysymyksiä, älä epäröi olla yhteydessä asiakaspalvelu@ilosi.fi tai 044-0210041