Kesäkortti 5x

Tervetuloa kokeilemaan erilaisia tunteja kesäkaudella!

Haluatko viilettää kesällä ilman sitovia aikatauluja, mutta varmistaa, että kehon ja mielen hyvinvointi kuuluu myös kesän ohjelmistoon? Sinulle sopii siinä tapauksessa ilosi 5x kesäkortti, jolla voit osallistua valitsemillesi tunneille.

Tarkista kesän aikataulut täältä. Tuntipaikka on varattava etukäteen varauskalenterista ja tunneille on mahdollista osallistua oman aikataulun mukaisesti ja kokeilla eri lajeja joogasta boot campiin!

Varmista itsellesi 5 x kortti hintaan 95 € laittamalla meille viestiä: asiakaspalvelu@ilosi.fi. Kortti on voimassa koko kesäkauden 1.6.-9.8.2021. Kesäkorttiin ei kuulu ilosi etänä -etäpalvelu, mutta voit käyttää 1x etätuntiin. Kesäkortti toimii sähköisesti ilosi varauskalenteriin kirjautumalla. Tunnuksia varten ilmoittaudu mukaan palvelun käyttäjäksi.

Kesäkorttimaksun 95 € voi maksaa Pilates-pajalle tunnille tullessasi kortilla, ja meillä käyvät myös kaikki liikuntaedut. Ilosi tilille maksettaessa laita viestikohtaan “kesäkortti” ja ilosi tili FI94 5104 0020 1165 74.

Lue ajankohtainen koronainfo tästä: koronainfo

Tervetuloa nauttimaan kesästä yhdessä ilosi kanssa!