Kesäkausi päättyy, tervetuloa Syyskausi!

Viimehetken ohjaajsmuutoksen takia ilosi tulevaisuuden tekijä Aino Palomäki ohjaa tänään ilmaiseksi näytetunnin tulevan kurssinsa asiakkaille 16:45 Pilates – tervetuloa mukaan ilmoittautuneet!

Kesäkauden viimeinen päivä on tänään ja poissaolojen korvauskäytäntö päättyy heiltä, jotka jäävät tässä kohtaa pois ilosi kursseilta. Syyskaudella sarjakortilla tai kurssilla jatkavien asiakkaiden poissaolojen korvauskäytäntö jatkuu tauotta 20.10.asti.

Syyskauden kurssit alkavat huomenna maanantaina 12.8. klo11 – tervetuloa mukaan kursseillemme! Koko ilosi tiimi on palannut kesälomilta töihin, mutta kiertävä äitiysloma vuoromme osui tällä kertaa Jennille, joka on ohjaustauolla Syyskauden ajan. Syyskauden kurssit 160 € ja 10 kertaa ja viikkoa. Lisätietoja käytännöistämme Pilates-paja -sivulla.

Syyskuun alussa alkaa vielä Pilates alkeet ja Seniori Pilates heille, jotka eivät pääse mukaan kursseillemme vielä Syyskauden alussa. Syyskuussa alkavat kurssit 7 kertaa ja 112 €, ohjaajana ft Kaija Tiilikainen.

Ilosi Pilates-pajan seitsemäs toimintakausi alkakoon! Tervetuloa mukaan ilmoittautuneet!

Terveisin; Ilona Siitonen, ilosi