KESÄKAUSI alkaa sunnuntaina 3.6.2018

Kesäkauden aikataulu on nyt päivitetty aikataulu sivulle!

Keväältä osalle asiakkaistamme on kertynyt poissaoloja tunneilta ja varauskalenterin käyttäjätilin saldo on plussalla. Saldo pysyy kurssilaisilla automaattisesti aktiivisena, ja sarjakortin lunastaneille siirrämme korvaustunnit tänään!

Sunnuntain tunnit ohjataan aina hyvällä säällä (=ei sada) ulkona Kangasalan Jäähallin vieressä omenapuupuistossa. Lue tästä aiemmin kirjoitettu tiedote. Muut tunnit ohjataan ilosi Pilates-pajalla ilmastoidussa tilassa.

Kurssien ja sarjakorttien maksut tulee hoitaa kesäkuun aikana. Jos tarvitset laskun tai maksuaikaa, ole yhteydessä Ilonaan!


UUSILLE ASIAKKAILLE tiedoksi, että kesän tunneille voi vielä osallistua 5 kerran sarjakortilla, jonka voi lunastaa koska tahansa olemalla yhteydessä yrittäjään viestillä asiakaspalvelu@ilosi.fi tai puh.044-0210041. Sarjakortilla tuntipaikat varataan itse varauskalenterissa. Tunneilla on kesäaikana hyvin tilaa, ja tuntipaikkoja voi myös jonottaa. Lisätietoja käytännöistämme (tutustu etukäteen) löytyy Pilates-paja -sivulta.


Luovutan tänään vastuun liiketilasta Kristalle ja Heidille Kesäkauden ajaksi ja aloitan hoitovapaan. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö minua saisi “häiritä” vaan autan asiakaspalveluun liittyvissä asioissa tavalliseen tapaan. Fysioterapiavastaanottoon liittyvissä asioissa kesäajan vastaa ft Krista Manninen (kuvassa) puh.040-7068299.


Viisi vuotta olemme harjoitelleet ja tänä kesänä onnistuimme: kesällä tunneillamme harjoittelee ennätysmäärä asiakkaita! Ilmeisesti olen onnistunut aikataulun ja hinnoittelun suunnittelussa vihdoinkin, ohjaajat ovat huippu ammattilaisia ja saavat teidät viihtymään, ja voin nostaa itselleni hattua ja aloittaa kesän iloisin mielin siitä, että suojateilleni on töitä ja teemme hienon nollatuloksen aiemman tappion sijaan. Yrittäminen on taitolaji, strategia hioutuu, ja kun intohimoni on alun perin ollut fysioterapia, niin liiketalouspuolessa on ollut opettelun paikka. Sain hyvät eväät yritysjohtamisen kurssilta 2015-2017, ja olen vähän kehittynyt johtajanakin. Kuitenkin haluan sanoa omasta puolestani, että ajoittain kaikki mokaa, ja siitä opitaan ja yritetään uudestaan! Yrittää yrittää ja joskus onnistuu, tämä on se hetki – kiitos!

Nähdään tunneilla ja oikein hyvää kesää kaikille!

Terveisin; Ilona Siitonen, ilosi