Kesäkauden sarjakortit on aktivoitu

Kesäkaudella suurin osa asiakkaista valitsi jatkaa harjoittelua 5 kerran sarjakortilla

Sarjakortit 5 kertaa on nyt aktivoitu ilosi Pilates-pajan Varauskalenterissa! Kesällä Sarjakorteilla on pidennetty voimassaoloaika 12.8. asti (normaalisti 70 vuorokautta, nyt 94 vuorokautta). Sarjakortin 90 € voi maksaa seuraavalla viikkotunnilla ohjaajalle, kuitenkin viimeistään Kevätkauden loppuun mennessä 29.5. Jos tarvitset maksuaikaa, ole yhteydessä suoraan yrittäjään.

Kevätkaudelta jäävät korvaustunnit siirretään sarjakortille Kevätkauden päättymisen jälkeen

Kesän kurssit avattiin eilen, ja tuntipaikan pystyy nyt varaamaan sarjakortilla. Tuntipaikkoja kannattaa myös jonottaa, jos suosikkitunnillesi on täyttä, sillä muutoksia suunnitelmiin tulee, kesällä jos koska! Kesän tunteja ohjaavat maanantaisin, torstaisin ja sunnuntaisin ft Krista Manninen ja keskiviikkoisin ft Heidi Salonen.

Kesäkauden jälkeen ft Krista Manninen jää vuorostaan äitiyslomalle

Ft Ilona Siitonen palaa hoitovapaalta töihin elokuun alussa fysioterapia vastaanotolle ja 13.8. ryhmien pariin. Ft Kaija Tiilikainen palaa lomaltaan ohjaamaan Syyskaudella tiistaisin ja perjantaisin klo 16:30. Syyskaudella iltatunnit keskiviikkoisin ja torstaisin ohjaa ft Heidi Salonen ja sunnuntaisin ft Ilona Siitonen. Uutuustuntejamme Joogaa ja Asahia tulevat ohjaamaan Kaisa Oinonen-Kuusisto ja ft Jukka Lehtonen. Molemmille on päivitetty esittely henkilökunta sivulla. Kaisaan pääset tutustumaan 22.5. Aamu Jooga tunnilla klo 7:00 ja Jukkaan ilosi Kesäpäivässä 17.8. klo 16:00-23:00.

Lämmintä ja mukavaa kesää kaikille!

Toivottaa ft Ilona Siitonen, ilosi yrittäjä