Kaamoskauden aloitus

Tervetuloa ilosi Pilates-pajan Kaamoskaudelle 19.10.2021 alkaen!

Kurssit toteutetaan lähiopetuksessa ilosi Pilates-pajan korkeintaan 9 asiakkaan pienryhmissä. Tunneillemme saa osallistua vain oireettomana. Kurssien asiakkaat ovat saaneet ilmoittautumisvaiheessa käyttäjätunnukset varauskalenteriimme kirjautumista varten, ja pystyvät hallinnoimaan käyntejään itsenäisesti. Muutoksia saa tehdä kuinka paljon tahansa oman aikataulunsa mukaisesti. Kun peruutuksen tunnille tekee viimeistään 6h ennen tunnin alkua, poissaolon saa korvata muissa ryhmissämme. Käytäntömme löytyvät: ajanvaraus ja ilmoittautuminen -sivulta. Poissaolojen korvauskäytäntö on voimassa kuluvan Kaamoskauden ajan, ja jatkuu Talvikaudelle (9.1.2022 alkaen 10 viikkoa ja kertaa) ilmoittautuvilla asiakkailla. Kaamoskauden kurssit ja hinnat on julkaistu aiemmin omassa artikkelissa: Kaamoskausi

Meillä on alkanut uutena 75min Flow Pilates -ryhmiä, joiden kurssihinta on arvokkaampi, ja korvaajana tunnille osallistumisesta pyydetään suorittamaan 3 € lisämaksu, jotta tämä olisi reilua kurssien asiakkaita kohtaan. Flow Pilates etenee virtaavana sarjana ilman pidempiä opetusosioita, eikä näin ollen ole aivan aloittelijoiden tunti.

Suosittelemme edelleen hyvää käsihygieniaa ja oman maton kuljettamista mukana tunneillamme. Suuressa osassa ryhmistämme on erittäin hyvä rokotesuoja ja olemme voineet harjoitella turvallisesti pienestä harjoitustilasta huolimatta. Mahdollinen altistus pienessä ryhmässä jää marginaaliseksi, mutta on mahdollinen. Maskin käyttö on jatkossa oman harkinnan mukaan.

Ilosi etänä -palvelu Facebookissa

sisältää jo laajan valikoiman tunteja, emmekä kuvaa uutena Kaamoskaudella kuin Baby Pilates -tunnin keskiviikkoisin klo 10.30 palveluun.
Ilosi etänä -palvelu tarjotaan ilosi Kaamoskauden 8-10 viikon kurssien asiakkaille ilman erillistä lisämaksua.
Tarjoamme etätunteja 19.10.2021-8.1.2022 myös erikseen 100 € erillishintaan asiakkaille, jotka eivät halua tai pysty osallistumaan lähiopetukseemme.
Facebookin yksityiseen ryhmään on kuvattu:
*pILOga 30h
*Jooga 11h
*BabyPilates 27h
*ÄitiysPilates 13h
*Pilates 49h (Krista 17 + Aino 17 + Jenni 9 + Ilona 6)
*Kehonpainotreeni 16h + HIIT 20min
*Kehonhuolto 10h
*Fysioterapian täsmätreenit 10x 10-20min harjoituksia teeman mukaisesti

Tutustumaan ilosi tunneille?

Tunneillemme voi tulla tutustumaan 22 € kertamaksulla, mutta pienen ryhmäkoon vuoksi tuntipaikka tulisi varmistaa etukäteen viestillä 044 021 0041.

Vuorotyössä olevat kokevat kursseillemme osallistumisen joskus hankalaksi, joten tunneillemme voi osallistua myös 5 kerran sarjakortilla, joka on voimassa 10 viikkoa, ja tuntipaikat saa varata itse kirjautumalla ilosi varauskalenteriin. Tunnuksia varten ole yhteydessä asiakaspalvelu@ilosi.fi tai viestillä em. puhelimeen ja laita viestiin nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Meillä käy kaikki liikuntasetelit ja meillä on maksupääte korttimaksuja varten. Jos haluat maksaa etänä 95 € saa suorittaa ilosi tilille Kangasalan Osuuspankki FI94 5104 0020 1165 74 ja viestikohtaan “sarjakortti” ja nimesi, jollet maksa omalta tililtäsi.

Lämpimästi tervetuloa tunneillemme!

Ystävällisin terveisin; Ilona Siitonen & ilosi tiimi