ilosi reagoi ajankohtaisesti

Ilosi varauskalenterin muutoksen myötä tunneilla on 5 tuntipaikkaa ja ohjaaja on 6. Hallituksen suositus on pitää kokoontumiset <6 hengessä, ja vaikka Pirkanmaan tilanne on varsin hyvä, kunnioitamme hallituksemme tavoitetta taata tehohoitopaikat näillä erinäisillä toimilla, jotka kuluttajille saattavat näyttäytyä liioitteluna.

Tämä on läsnäolotunneillamme hyvin toteutunut jo nyt, sillä tunneillamme on vuoden alusta ilosi Talvikaudella ollut pääsääntöisesti 3 henkeä (1-7) ja turvavälit on voitu pienessäkin harjoitustilassa säilyttää. Lisäksi ilosi ohjaajat ottavat asiakkaita vastaan yksityisohjaukseen ajanvarauksella. Suuri osa asiakkaistamme on siirtynyt ilosi etätunneille, jonka vuoksi parannamme palveluamme entisestään ilosi Kevätkaudelle.

Kurssiemme asiakasmäärä on muotoutunut vuoden alussa (7 kurssipaikkaa), joten jos olet varauskalenterissa jossain ryhmässä kurssilla ja aiot osallistua vain etänä, niin oletko ystävällinen ja muutat itse osallistumisesi etätunnille myös varauskalenterissa? Yritämme näillä toimilla varmistaa, että pysymme suosituksissa.

Työmääräni on niin suuri, etten pysty tekemään kaikkia muutoksia varauskalenteriin itse oman työn ja jatkuvien muutosten ohessa, kun on katsottava myös ilosi tulevaisuuteen ja Kevätkauteen. Ilosi on työllistänyt avuksi assistentin tuntitöihin kuukauden alusta.

Yritän aloittaa huomenna perheeni kanssa talviloman ja palaan töihin täynnä uutta energiaa maanantaina 8.3. Ilosi tulee selviämään tästäkin teidän tuellanne.

Kiitollisin mielin voin kertoa, että ilosi vastaanotolla on riittänyt asiakkaita, ja aloitan uutena etäohjauksella Pirkanmaan munuais- ja maksasiirto yhdistyksen jäsenten ohjaamisen Teamsissa. Pysymme siis työssä kiinni muuttuneilla tavoilla etänä ja tutuksi vuoden aikana ovat tulleet erilaiset etäohjausalustat, videotunnit, editointi…ja alkaa vaikuttaa siltä, että voimme alkaa panostaa etätunteihin entistäkin enemmän, koska poikkeusolot jatkuvat uutena normaalina.

Jos sinulla on kontakti, joka haluaisi ilosi ohjausta etänä, niin ole yhteydessä asiakaspalvelu@ilosi.fi niin ilosi ammatinharjoittajillekin riittää töitä poikkeusoloissa. Etätunti voi olla yksityiselle kuluttajalle räätälöity yksityistunti tai yritykselle

Hyvinvointisi tukena

ilosi yrittäjä Ilona Siitonen ja ilosi tiimi