Ilosi reagoi ajankohtaisesti koronavirustilanteeseen Pirkanmaan koronanyrkin kokoontumisen seurauksena

Pirkanmaan koronanyrkki kokoontui eilen

ilosi reagoi tilanteeseen rajoittamalla Pilates-pajan korvauskäytäntöä 15.12.2020 asti tapahtuvaksi pelkästään etänä, jolloin paikanpäällä terveenä harjoittelevat asiakkaat ovat aina samat ilosi Pilates-pajan pienryhmissä. Tämä onkin tehnyt sen, että tunneillamme on keskimääri 5-6 asiakasta, jolloin turvavälien säilyttäminen on mahdollista osan harjoitellessa kotonaan etänä. Tunneillamme on edelleen vahva maskisuositus, mutta ei maskipakkoa. Oireisena tulee jäädä kotiin harjoittelemaan etänä tai korvata poissaolot myöhemmin pandemiatilanteen helpottaessa. Talvikaudella 2021 jatkavilla asiakkailla myös ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytäntö jatkuu.

Tilanne on kuormittava kaikille ja pyydämmekin ymmärrystä uudelle linjaukselle korvauskäytännön suhteen. Aiemmin olemme myös toivoneet, että samana päivänä saman ohjaajan Pilates-tunnille etänä osallistuvat voivat osallistua samalle kuvatulle tunnille esim. sunnuntaisin klo 19.10 Pilates ja tiistaina klo 16.30 Pilates. Tunnin saa tehdä samaan aikaan tai viikon ajan useammankin kerran.

Etätunnille osallistuminen Facebookissa

Etätunnille osallistutaan Facebook ryhmässä esim. “ilosi Pilates ti 16.30” ja pyydä lupaa liittyä ryhmään. Tämän lisäksi tulee olle tuntipaikka varauskalenterissa varattuna. Jos tuntilista on täynnä ja haluat osallistua etänä, laita Ilonalle viesti 044-0210041 niin lisäämme sinut takautuvasti tuntilistaan ja hyväksymme etätunnille. Etätunnille voi osallistua useampi kuin 9 asiakasta. videon tallentaminen ja kopioiminen on kielletty.

Kuvaaminen menee “siinä samalla”, mutta lisää ohjaajan kuormittuneisuutta, kun huomio jakaantuu kameran ja läsnäolijoiden kesken. Odotamme kovasti, että pääsemme perinteisiin läsnöolontunteihin ilman lisätekijöitä. Olemme kuitenkin valmiita videoimaan tuntimme, kunnes pandemiatilanne sen sallii. Kaikkia tunteja ei videoida automaattisesti vaan kuvaamme siinä tapauksessa, että joku osallistuu etänä. Tallenteita kertyy kuitenkin viikkotasolla toistakymmentä, joten sopivia korvaustunteja löytyy.

Jos et ole Facebookissa voit pyytää korvaustunniksi keväällä kuvaamiamme harjoitusvideoita YouTubessa tai liittyä Facebookiin toistaiseksi. Otimme tämän alustan käyttöön sen takia, että se on meille tuttu ja helppokäyttöinen, sillä emme ole tietotekniikan ihmelapsia.

Lopuksi haluan vielä kiittää

teistä jokaista siitä, että työllistätte meitä! Ilosi Talvikauden kurssit toteutuvat, jos rymiin saadaan 4 osallitujaa tai enemmän. Tämä määrittelee ilosi ammatinharjoittajien työllisyyttä 2021. Toivommekin, että vahvistatte mukanaolonne myös ensi vuonna, kun tilanteenne selviää.

Ilosi pilatesyksityistunteja 1-3 asiakkaalle tarjoamme paikanpäällä. Ajan saa varata ilosi ajanvarauksesta Kristalle tai Jennille. Myös fysioterapiavastaanottomme on avoinna normaalisti. Ilonan ja Ainon sähköinen ajanvaraus palvelee jälleen 2021.

Toivottavasti voimme olla tukemassa Sinun jaksamistasi ja hyvää oloa ilosi hyvinvointipalveluilla!

Ystävällisin terveisin; Ilona Siitonen ja ilosi koronanyrkki