Ilosi palaa normaaliin korkeintaan 8-9 asiakkaan ryhmäkokoon

Tulemme palaamaan normaaliin korkeintaan 8-9 asiakkaan ryhmäkokoomme 1.6.2020 alkaen asiakkailla suoritetun gallupin ja Pirkanmaalla suotuisan koronatilanteen ansiosta. Koronapandemiatilanteen huonontuessa uudelleen, tulemme reagoimaan jälleen välittömästi, ja tarjoamme ulkotunteja läpi kesän enemmän kuin koskaan.

Baby ja Äitiys Pilateksen ryhmäkoko on nykyisen kurssin loppuun asti korkeintaan 6 asiakasta, jonka jälkeen toivomme jatkoa ja vähintään 4 ilmoittautumista kurssille! Kesää kohti kursseilla ei ole ruuhkaa.

Hatha ja Yin Joogan ryhmäkoko on ohjaajan toiveesta korkeintaan 8 asiakasta. Pilatesryhmissä, kehonhuollossa ja syvävenyttelyssä korkeintaan 9 asiakasta.

Tunneillemme ei ole kuitenkaan odotettavissa ryntäystä kesää vasten, vaan suurempi ryhmäkoko parantaa poissaolojen korvauskäytäntöä. Varauskalenterissa pystyt seuraamaan tilannetta muuten, mutta et näe sitä tuntia jolle itse olet ilmoittautunut. Tekemällä peruutuksen ja varaamaan paikan uudestaan pystyt seuraamaan myös oman tuntisi tilannetta, jos haluat varmistua, että ryhmäkoko on pienempi kuin 6 asiakasta.

Suosittelemme edelleen omien välineiden kuljettamista mukana, käsien desinfiointia tullen-mennen ja muutenkin hyvästä hygieniasta huolehtimisesta. Lisäksi harjoittelu sairastuneena tai oireellisena on edelleen ehdottomasti kielletty.

Nautitaan alkaneesta kesästä ja luotetaan tulevaisuuteen!

Ps.Joko kurkkaisit ilosi uusimman kevytyrittäjän Leila Partanen-Salosto ? Aloitamme mindfulness -kurssit pieninä maistiaisina ja tammikuussa kahdeksan viikon ohjelmana. Tulossa myös psykoterapiavastaanottoa lyhytterapiaan jo loppuvuoden aikana.