ilosi ohjaajien palaveri ja pikkujoulut

Osa on jo kovasti odottanut kuulevansa Heidistä: tyttö tuli kolme viikkoa sitten! Vauva vaikutti tyytyväiseltä, kuten 1,5-vuotias isoveljensä aikoinaan Baby Pilates-tunneilla, ja äiti hyvinvoivalta. Heidi jatkaa äitiyslomaansa vielä alkuvuodesta, mutta ehkäpä näemme hänet ohjaamassa jälleen keväällä. Sitä ennen hän valmistuu vielä ratsastusterapeutiksi joulukuussa 2017.

Onnea koko perheelle tytöstä ja Heidille valmistumisen johdosta!


Suosimme paikallisia palveluntarjoajia, ja tänä vuonna olimme nauttimassa ravintola Paakarin antimista pikkujoululounaan merkeissä. Suosittelemme kaikille hyvän ruuan ystäville kehittynyttä ja makoisaa elämystä Ravintola Paakarissa! Joulu menu alkaa 12.12.2017.

Kiitos ohjaajatiimilleni Krista, Kaija ja Heidi ammattitaitoisesta ja asiakaspalveluhenkisestä avusta ilosi Pilates-pajan liikunta- ja fysioterapiapalvelujen toteuttamiseksi! Ja kiitos uusille ja erityisesti pitkään viihtyneille asiakkaille, kun olette ottaneet äitiyslomieni sijaiset niin upeasti vastaan, että he viihtyvät jatkossakin Pilates-pajalla. Yrityksen johtaminen ei ole pelkästään helppoa ja ruusuilla tanssimista, mutta olen ottanut motokseni kohdella kaikkia tasapuolisesti ja oikeudenmukaisesti, kuten haluaisin itse tulla kohdelluksi. Joskus onnistun siinä hyvin, joskus heikommin (ajattelemattomuus), mutta ilmeisesti riittävän hyvin, kun olen saanut näin upean porukan jakamaan ilosi fiiliksen kanssani.

Mukavaa viikkoa ja lämpimiä terveisiä meiltä kaikilta!

Ilona ja ohjaajatiimi