ilosi lopettaa toimintansa Pilates-pajan liiketilassa

On hetkiä, jolloin sanat eivät tahdo löytää tietään sydämen syvimmästä. Eilen jaoimme teille ilolla ja haikeudella uutisia muutoksen tuulista. ilosi Pilates-paja on ollut paitsi liiketila, myös monelle se ensimmäinen paikka ilosi pienryhmien maailmaan. Täynnä naurua, voimaa ja yhdessä koettuja hetkiä, tämä paikka on ollut enemmän kuin vain bisnestä – se on ollut sydämen asia.

On kuitenkin tullut aika sanoa hyvästit tälle aikakaudelle. Maaliskuun loppu merkitsee loppua yhdelle luvulle, kun ilosi lopettaa toimintansa Pilates-pajan liiketilassa. Olemme tehneet pitkän, yli 10 vuoden, historian tämän liiketilan kanssa. ilosi aloitti toimintansa pajalla 1.8.2013.

Tämä päätös on osa kasvua ja uudistumista. Huhtikuussa kiinteistö kokee uuden alun julkisivuremontin myötä, ja uusi vuokralainen astuu tiloihin. Tiedämme, että uudet ovet avaavat aina uusia mahdollisuuksia.

Keskitämme jatkossa kaiken toimintamme suurimmalle osalle jo tuttuun liiketilaan ilosi Studiolle, Kangasalantie 960. Odotamme innolla uusia hetkiä ja kohtaamisia Studion tunnelmallisessa ympäristössä. Yhdessä luomme jälleen uusia muistoja ja vahvistamme kehoa ja mieltä.

Kiitos jokaisesta hymystä, jokaisesta hikipisarasta ja jokaisesta jaetusta hetkestä Pilates-pajalla! Tämä ei ole loppu, vaan uuden alku.

Paljon rakkautta ❤
Ilona