Ilosi linjaus ulkona harjoitteluun

Ilosi investoi viime vuonna ilmastointilaitteeseen, ehkä muistat uutisen? Näin saamme kesälläkin nauttia harjoittelusta sopivassa lämpötilassa ja kylmällä säällä sekä hot-tunneilla lämmittää tilaa tarpeen mukaan, sekä poistaa ylimääräistä kosteutta. Ilmastoinnin ei ole tarkoitus palelluttaa ketään vaan pitää harjoitusilma sopivan raikkaana myös helteellä. Ajattelemme myös itsekkäästi, sillä vastaanotolla työskentely on huomattavasti mukavampaa, kun lämpötila ei nouse liikaa.


Eilen maanantaina klo 16:30 Pilates ohjattiin asiakkaiden suostumuksella ulkona niin, että suurin osa harjoitteli varjossa ja muutama auringossa. Suomessa harvinainen helle hyödynnettiin asiakkaiden toiveesta, mutta emme siirry harjoittelemaan ulkona säännöllisesti. Tämä linjaus ihan jo siksi, että osa kärsii siitepölyallergiasta, eikä kaikkien iho siedä auringossa oloa, vaikka varjoa olisikin saatavilla. Haluamme huomioida kaikki asiakkaamme, koska kyse on vain tunnista päivässä. Tunnille saa tulla pyöräillen ja tunnin jälkeen ehtii ulkoilla.


Kesäkaudella  3.6.-12.8.2018 ohjaamme kuitenkin sunnuntaisin hyvällä säällä ulkona, kuten aiemmin mainostettu! Kehonpainoharjoittelu sunnuntaisin klo 18:00 ja Pilates klo 19:15. Meille hyvä sää on kaikki muut kuin sadesää. Ilmaston mukainen pukeutuminen, suojavoide, juomapullo ja oma matto mukaan ulkotunneillemme Jäähallin viereiselle omenapuupuistolle! Ohjaaja Krista Manninen tiedottaa asiasta ilosi Facebook-sivulla sunnuntaisin, tapahtuuko harjoittelu sisällä ilosi Pilates-pajalla vai ulkona.

Ilona Siitonen, ilosi yrittäjä

Yhteys nopeasti: whats app, viestit ja soittopyynnöt p.044-0210041 tai ajan kanssa: asiakaspalvelu@ilosi.fi