ilosi Kevätkauden aloitus

Aloitamme Pirkanmaan koronanyrkin ohjeen mukaisesti 21.3. ilosi Kevätkauden online-tunneilla Facebookissa “ilosi etänä” -ryhmässä, mutta haemme aluehallintoviranomaiselta lupaa toteuttaa hybridimallia (lisää alempana). Facebookryhmä on yksityinen ja hyväksymme ryhmään mukaan ilosi Kevätkaudelle ilmoittautuneet asiakkaat.

Kuvaamme tunteja nyt paitsi aikataulun mukaisesti, myös ennakkoon mahdollisten karanteenien ja sairastamisien vuoksi tallenteita. Näistä tunneista luomme linkin, ja tunti on mahdollista välittää myös asiakkaille, jotka eivät käytä Facebookia. Linkit välitetään whats appissa “ilosi etänä” -ryhmässä, johon saat kutsulinkin, kun olet Ilonaan yhteydessä whats appissa ja tuot tiedoksi tilanteesi. Jos et käytä whats appia, myös muut tavat ovat mahdollisia.

Haemme aluehallintoviranomaiselta lupaa toimia liiketilassa esimerkiksi hybridimallin mukaisesti niin, että koronanyrkin asettaman aikuisryhmäliikunnan kokoontumiskieltoa voitaisiin soveltaa pienessä liiketilassa turvaväleillä ottamalla joitain asiakkaita läsnäolotunneille, vaikka vuoro viikoin 3-4 asiakasta, jolloin pienessäkin tilassa turvavälit on mahdollista pitää ja mahdollinen altistuminen jää mahdollisimman pieneksi. AVI:n koronainfo on ruuhkautunut ja vastauksen saaminen saattaa kestää.

Palaan järjestelyyn mahdollisimman pian ja toivoisin, että saamme järjestelyn toimimaan jo Kevätkauden alusta 21.3. alkaen!

Iso kiitos tuestanne tänä vaikeana aikana! Arvostan ja arvostamme sitä paljon. Torstaina Kangasalan Sanomat haastattelee minua liikunta- ja hyvinvointiyrittämisestä korona-aikana ja voitte lukea lisää mihin kaikkeen tämä vaikuttaa. Aion kirjoittaa tätä auki myös ilosi ja Ilona Siitonen somessa.

Ystävällisin ja toiveikkain terveisin; Ilona Siitonen, ilosi hyvinvointiyrittäjä