Ilosi hierontapalvelut monipuolistuvat

Ilosi fysioterapia ja hierontavastaanotto Liisantie 2B ilosi Pilates-pajalla

Ilosi laajenemisen myötä ilosi vastaanotolle palaavat töihin hierojat Heidi Ruoho ja Päivi Väänänen. Hyvinvointipalvelu Heidi Ruoho työskentelee ilosi vastaanotolla joka toinen lauantai, vuoro viikoin ft Aino Palomäen kanssa.

Päivi Väänänen tunnetaan napakoista otteistaan, urheiluhieronnastaan ja MyFascia-hoidostaan. Päivi on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja ravintoneuvoja, ja suunnitelmissamme on tuoda ilosi hyvinvointikonseptiin myös ravinto-ohjausta tulevaisuudessa. Päivin ajanvaraus avoinna 13.1.2022 alkaen torstaisin klo 9-14.

Heidi Ruoho on hieroja ja liikuntaneuvoja, joka vastaanottaa vyöhyketerapeuttiseen vauva- ja raskaushierontaan, purentalihasten hierontaan 30min sekä 45-60min hierontoihin. Heidin ajanvaraus avoinna 15.1. alkaen joka toinen lauantai klo 9-15.

Ft Aino Palomäki vastaanottaa fysioterapian lisäksi hyvin kokonaisvaltaisella psykofyysisellä otteella rentouttavaan hierontaan 45-90min. Ainon ajat varattavissa keskiviikosta lauantaihin.

Uutena meillä aloittaa ft Sofia Ikineva, joka on jo opintojensa ohessa tarjonnut hierontapalveluja, ja aloittaa vuoden vaihteessa meillä fysioterapiavastaanoton ja hierontahoidot. Tervetuloa tiimiin Sofia! Sofian ajat varattavissa 10.1.2022 alkaen maanantaisin ja keskiviikkoisin.

Äitysfysioterapeutti Jenni Pärssinen vastaanottaa äitiysfysioterapian lisäksi MamaMassage-hierontahoitoon sunnuntaisin klo 11-17.

Ajanvaraus sähköisesti https://www.ilosi.fi/ajanvaraus/