Ilosi aloittaa munuais- ja maksaliitolle ohjaamisen Teamsissä

Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta

Pirkanmaan munuais- ja maksaliitolle kiitos yhteydenotosta ja työllistämisestäni tänä haastavana ajankohtana. Otan jälleen minulle uutta tekniikkaa haltuun, joka tuntuu nykyään olevan uusi viikottainen harrastus, ja ohjaan Team:sin kautta liiton jäsenille toimintakykyä tukevia harjoituksia keskiviikkoisin. Tunnin suunnittelu ja ohjaaminen innostaa uudenlaisen kehonkuuntelua opettavan harjoituksen luomiseen minulle uudelle kohderyhmälle. Tunnit alkavat:

17.3.2021 alkaen keskiviikkoisin klo 12-13. Tunnit jatkuvat 19.5. asti.

Mukaan voi liittyä joka kerta tai yksittäisellä kerralla. Ei ennakkoilmoittautumista.

Ilona Siitonen

Fysioterapeutti Ilona Siitonen ohjaa kymmenen viikon ajan keskiviikkoisin klo 12–13 toimintakykyä tukevan harjoituksen verkossa livenä. Pirkanmaan, Keski-Suomen, Päijät-Hämeen ja Varsinais-Suomen munuais- ja maksayhdistysten järjestämiin harjoituksiin voivat osallistua kaikki kiinnostuneet. Harjoituksiin osallistuminen on maksutonta. Mukaan voi tulla silloin, kun itselle sopii, joka kerta tai satunnaisesti.

Harjoitukset toteutetaan Microsoft Teamsin välityksellä. Microsoft Teamsin voi ladata koneelleen tai älylaitteelleen maksutta. Tietokoneella Teamsiin voi liittyä myös selaimella ilman sovelluksen asentamista.

Tustustu: Muma.fi