Hyvinvoinnin teot -kampanja

Haluamme haastaa sinut tekemään hyvää itsellesi ja terveydellesi, ja haluamme olla hyvinvointisi tukena!

Ilosi ammatinharjoittajat aloittavat Hyvinvoinnin teot -kampanjan 1.4.-31.5.2022. Kannustamme sinua tulemaan mukaan huomaamaan hyvät teot itseä kohtaan ja pitämään päiväkirjaa otsikolla “huomaa hyvä”, sekä kirjaamaan, millä terveysteoilla olet itseäsi tänään huomioinut?

Hyvä teko voi olla kasvisten lisääminen lautaselle tai bussista jääminen edellisellä pysäkillä ja askelten lisääminen päivään. Kaikki terveysteot itseä kohtaan lasketaan! Se voi olla myös huolihetki, jonka jälkeen muu aika vapautuu muille ajatuksille. Tai itsen helliminen kuumalla kylvyllä ja rentoutuminen. Rentoutuminenhan on mitä tärkeintä, silloin mieli reagoi joustavasti ja hyvä olo lisääntyy. Tai voisiko hyvinvoinnin teko kohdallasi olla, että jätät jotain tekemättä, jotta voisit voida hyvin?

Olemme tukenasi järjestämällä joitain kaikille avoimia yhteisharjoituksia ja tempauksia:
-lauantaina 23.4. porrastreeni Kirkkoharjussa klo10:30-11:30 / ft Aino Palomäki
-perhoshalaus -harjoitus / psykologi Aino Paajanen
-lauantaina 7.5. naurujoogaa ja hiljentymistä metsässä 12:30-14:00 Ukkijärven rannalla/ ft Aino Palomäki. Lähtö Lepokodilta 12:30.
-tiistaina 31.5. pilatesta ja patikointia Kirkkoharjussa klo 17-18, kokoontuminen Kirkkoharjun kahvilalla / ft Ilona Siitonen
-tiistaina 31.5. kehon- ja mielenhuolto ilosi Studiolla klo 18:30-19:30 (maksuton, mutta ilmoittaudu mukaan varataksesi paikan) / ft Ilona Siitonen

Idea kampanjalle lähti Ilonan ja Ainon tsemppaamisesta toisiaan kohtaan. Aino on vaihtanut päivittäisenä tapana olevan suklaansyönnin terveysvaikutteisempaan tummaan suklaaseen. Ilona on lisännyt voimaharjoittelua kuntosalilla.