Hieronta

Ilosi vastaanotolla työskentelee lauantaisin koulutettu hieroja Heidi Ruoho, jolla on osaamista perinteisten urheilu- ja klassisenhieronnan lisäksi päähierontaan, purentalihastenhierontaan sekä vauvahierontaan. Heidi opiskelee vielä syksyn 2019 aikana vyöhyketerapeuttista raskausajanhierontaa, jonka vuoksi vastaanotto on suljettu lauantaina 9.11.

Ajanvaraus hierontaan ilosi vastaanotolla lauantaisin tapahtuu sähköisesti ilosi ajanvarausjärjestelmän kautta kotisivuilla viimeistään 24h ennen toivottua ajankohtaa. Akuuttiaikoja voit tiedustella suoraan Heidiltä puhelimitse: 044-3580004. Heidi tekee hierontaa myös kotikäynteinä Pirkanmaan alueella.

Kun varaat aikaa, kirjoita lisätietoihin toiveitasi hieronnan suhteen. Ilosi vastaanotolla on käytettävissä vaikka koko vartalolle lämpöhoitopakkauksia. Lämpö avaa pintaverisuonistoa ja edistää aineenvaihdutaa ja rentoutumista. Toivomme sinulle mahdollisimman hyvää hierontakokemusta, ja onkin tärkeää, että kerrot odotuksesi hieronnan suhteen ennen vastaanotolle tuloa!

Purentalihasten hierontaan tulee varata 30min aika ja palvelun arvo on 30 €. Purentalihasten hieronnassa Käsitellään pään ja niskan lisäksi purentalihaksia suun sisä- ja ulkopuolelta. Purentalihashieronnasta hyötyvät niin hampaiden narskuttelijat kuin stressaajatkin.

Rentouttavaan päähierontaan tulee varata 45min aika ja palvelun arvo on 45 €. Palvelu sisältää rentouttavaa, mutta tehokasta käsittelyä niskan ja pään alueelle. Erityisen tehokas stressin vähentämiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen.

Rentouttava lämpöhieronta oman valinnan mukaan 45-90min ja palvelun arvo määräytyy käytetyn ajan mukaan 45-90 €. Lämpöpakkauksilla ja kuumilla kivillä haetaan lämpövaikutusta, joka rentouttaa tehokkaasti. Selän alue hierotaan myös kuumia kiviä apuna käyttäen. Erittäin tehokas ja rentouttava hieronta.

Hieronta tuki- ja liikuntaelinvaivoihin oman valinnan mukaan 45-90min ja palvelun arvo määräytyy käytetyn ajan mukaan 45-90 €. Hieronnassa hoidetaan asiakkaan toiveiden mukaiset alueet varattu aika huomioonottaen. Hieronnassa käytetään monipuolisesti eri hierontatekniikoita parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Hieronnassa käytetään monipuolisesti eri hierontatekniikoita asiakkaan tarpeen mukaan. Klassisen ja urheiluhieronnan tekniikoiden lisäksi Heidi on perehtynyt purentalihasten, triggerpisteiden ja faskioiden käsittelyyn, sekä rangan ja nivelten mobilisointiin. Tutustu lisää ammattilaiseemme henkilökuntasivun esittelyssä: Heidi Ruoho