Hieronta

Ilosi vastaanotolla työskentelee lauantaisin koulutettu hieroja Heidi Ruoho, jolla on osaamista perinteisen tuki- ja liikuntaelimistön lisäksi purentalihastenhierontaan ja päähierontaan sekä vyöhyketerapeuttiseen vauvahierontaan ja vyöhyketerapeuttiseen raskausajan hierontaa, sekä maanantaisin hieroja Päivi Väänänen, joka on syventynyt MyFaskia menetelmään ja yhdistää sitä hieronta hoitoihinsa.

Ajanvaraus hierontaan ilosi vastaanotolla lauantaisin tapahtuu sähköisesti ilosi ajanvarausjärjestelmän kautta kotisivuilla viimeistään 24h ennen toivottua ajankohtaa. Akuuttiaikoja voit tiedustella suoraan Heidiltä puhelimitse: 044-3580004. Heidi tekee hierontaa myös kotikäynteinä Pirkanmaan alueella.

Kun varaat aikaa, kirjoita lisätietoihin toiveitasi hieronnan suhteen. Ilosi vastaanotolla on käytettävissä vaikka koko vartalolle lämpöhoitopakkauksia. Lämpö avaa pintaverisuonistoa ja edistää aineenvaihdutaa ja rentoutumista. Toivomme sinulle mahdollisimman hyvää hierontakokemusta, ja onkin tärkeää, että kerrot odotuksesi hieronnan suhteen ennen vastaanotolle tuloa!