Hieronta

Ilosi vastaanotolla työskentelee lauantaisin klo 10.00-19.00 välillä koulutettu hieroja Heidi Ruoho, jolla on osaamista perinteisen tuki- ja liikuntaelimistön lisäksi purentalihastenhierontaan ja päähierontaan sekä vyöhyketerapeuttiseen vauvahierontaan ja vyöhyketerapeuttiseen raskausajan hierontaa, sekä maanantaisin ja tiistaisin klo 9.00-14.00 hieroja Päivi Väänänen, joka on syventynyt MyFaskia menetelmään ja yhdistää sitä hieronta hoitoihinsa.

Ajanvaraus hierontaan ilosi vastaanotolla lauantaisin tapahtuu sähköisesti ilosi ajanvarausjärjestelmän kautta kotisivuilla viimeistään 24h ennen toivottua ajankohtaa. Akuuttiaikoja voit tiedustella puhelimitse 044-0210041 / Ilona Siitonen, ilosi.

Kun varaat aikaa, kirjoita lisätietoihin toiveitasi hieronnan suhteen. Ilosi vastaanotolla on käytettävissä vaikka koko vartalolle lämpöhoitopakkauksia. Lämpö avaa pintaverisuonistoa ja edistää aineenvaihdutaa ja rentoutumista. Toivomme sinulle mahdollisimman hyvää hierontakokemusta, ja onkin tärkeää, että kerrot odotuksesi hieronnan suhteen ennen vastaanotolle tuloa!