Henkilökunta

 • Ilona Siitonen

  Olen luonteeltani välitön ja avoin. Ihmettelen asioita ääneen ja nauran paljon!

  Kokemus
  Liikunnanohjausta olen tehnyt vuodesta 2001 alkaen, Pilatesta vuodesta 2007 käytyäni ohjaajakoulutuksen fysioterapiaopintojeni ohessa. Fysioterapiavastaanottotyötä olen tehnyt yksityisenä ammatinharjoittaja Kangasalla vuodesta 2013 alkaen ja käyn säännöllisesti lisäkoulutuksissa ammattitaidon ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi, enkä epäröi konsultoida viisaampia ja kokeneempia, jos omat taidot eivät riitä. Omat raskaudet, synnytykset ja niistä kuntoutuminen 2014 ja 2016 ovat tehneet sen, että 2017 olen kouluttautunut äitiysfysioterapiaan erikoistuen. Kehon linjaaminen hyvään kivuttomaan asentoon kiinnostaa aina vain, minkä takia olen käynyt faskiakoulutuksia niin toiminnallisen harjoittelun kuin manuaalisten taitojen kerryttämisen näkökulmasta.
  Koulutus
  Ylioppilas 2001. Terveyskasvatuksen perusopinnot 2002. Liikunnanohjauksen peruskurssi, Varala 2002. Liikuntalääketieteen perusopinnot 2003. FISAF Personal trainer, Varala 2006. Liikunnanohjauksen perustutkinto, Varala 2006. Fitness pilatesohjaaja 2007. Fysioterapeutti TAMK 2012. Faskiakoulutus pilatesohjaajille Terveysverkko 2017. Vatsakapseli, erkauma ja sonopalpaatiokoulutus terveysverkko 2017. Faskiaaliset käsittelyt fysioterapiassa FYSI 2017. Lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapia FYSI 2017. Yrityksen johtamisen erikoisammattitutkinto TAKK 2017.
  Muuta
  Ilosi yrittäjänä vastaan asiakaspalvelusta, myynnistä, markkinoinnista ja toiminnan kehittämisestä. Kuulen mielelläni uusia ideoita, ja olemmekin kehittäneet toimintaamme jatkuvasti saamamme asiakaspalautteen pohjalta.
 • Krista Manninen

  Olen luonteeltani rempseä ja napakka. Pilates-tunneillani opitaan yhdessä ahaa-elämysten kautta.

  Kokemus
  Olen ohjannut liikuntaa 2002 alkaen monipuolisesti liikuntakeskuksissa, yrityksissä ja senioritaloissa. Intohimoni on tanssituntien ohjaaminen. Pilates on auttanut kehoani toimimaan optimaalisesti, jotta pystyn tekemään fyysistä työtä ja harrastamaan rakastamaani tanssia. Pidän Pilateksen kokonaisvaltaisesta vaikutuksesta kehoon ja mieleen.
  Koulutus
  Ylioppilas 2004 Liikunnanohjauksen peruskurssi 2004 Fysioterapeutti AMK 2009 Fitness Pilates-ohjaaja 2010 Hyvinvointivalmentaja 2012 FAF Personal Trainer 2014 Faskiakoulutus pilatesohjaajille 2017 Vatsakapseli, erkauma ja sonopalpaatio-koulutus 2017 Lantionpohjan toimintahäiriöiden peruskoulutus 2017
  Muuta
  Ilosi Pilates-pajalla vastaanotan fysioterapia-asiakkaita ja ohjaan pienliikuntaryhmiä, kuten Pilates, kehonpainoharjoittelu, kehonhuolto ja syvävenyttely.
 • Kaija Tiilikainen

  Olen rauhallinen luonne, mutta innostun uusien asioiden oppimisesta! Ohjatessani pyrin huomioimaan jokaisen ryhmässä olijan omana itsenään.

  Kokemus
  Olen työskennellyt fysioterapeuttina yksityisissä hoitolaitoksissa sekä terveyskeskuksessa. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut niin työikäisille kuin eläkeläisillekin. Pilates on tullut tutuksi Ilonan Pilates-tuntien kautta, joille olen osallistunut vuodesta 2011 alkaen. Ilosi tunnit ovat olleet minulle innoittajana Pilates-ohjaajakoulutuksen käymiseksi.
  Koulutus
  Ylioppilas 1979 Fysioterapeutti 1982 Erityisliikunnan erikoistumisopinnot 1992 Työterveyshuollon erikoistumisopinnot 2002 Terveytieteiden maisteri 2012 PhysioPilates -ohjaaja 2016 Vatsakapseli, erkauma ja sonopalpaatiokoulutus 2016
  Muuta
  Ohjaan ilosi Pilates-pajalla Pilatesta ja tuuraan tarvittaessa muitakin ryhmiä.
 • Heidi Salonen

  Olen luonteeltani rento ja helposti lähestyttävä. Ohjauksessani asiakas saa palautetta ryhdin parantamiseksi niin hevosen selässä, liikuntaryhmissä kuin fysioterapiavastaanotollakin!

  Kokemus
  Hevoset ovat elämäntapani ja perheeseeni niitä on siunaantunut useampi. Olen ohjannut ratsastusta vuodesta 2004. Valmistuttuani fysioterapeutiksi 2012 olen toiminut fysioterapian ammatinharjoittajana ja opiskellut ratsastusterapiaa. Ilosi Pilates-pajalla aloitin työt 2014, kun Ilona odotti esikoistaan ja olen työskennellyt fysioterapiavastaanotolla ja pienryhmien ohjaajana. Pilates-harjoittelu tukee hyvin myös ratsastusta! Valmistuin vihdoin unelma-ammattiini ratsastusterapeutiksi vuoden 2017 lopulla ja alan vastaanottamaan asiakkaita 2018 vuoden aikana.
  Koulutus
  Ylioppilas 2002, Ratsastuksenohjaaja 2004, Fysioterapeutti AMK 2012, FAF Pilates-ohjaaja 2014, Ratsastusterapeutti SRT 2017 Ypäjän Hevosopisto, Spiral Stabilization-ohjaaja 2017 Askel Education
  Muuta
  Ohjaan ilosi Pilates-pajalla Pilatesta ja vastaanotan fysioterapia-asiakkaita jälleen Kevätkaudella 2018 (äitiysloma).
 • Maria Maljanen

  Olen luonteeltani avoin ja iloisen energinen. Pohdin asioita myös syvällisemmin. Ohjaajana olen ystävällinen sekä rento ja pyrin jakamaan ammattitaitoani ilolla ja lempeydellä.

  Kokemus
  Koulutukseltani olen fysioterapeutti (AMK) ja tällä hetkellä toimin myös sivutoimisena tuntiopettajana Tampereen ammattikorkeakoulussa. Olen erikoistunut psykofyysiseen fysioterapiaan ja erikoistumisen myötä olen tottunut työskentelemään eri-ikäisten ihmisten kanssa hyvin kokonaisvaltaisella otteella myös hyvin haastavissa elämäntilanteissa. Pilatesta olen ohjannut eri liikuntakeskuksissa vuodesta 2009 alkaen.
  Koulutus
  Ylioppilas 2004. Fysioterapeutti PIRAMK 2008. Pilates Conference, Helsinki 2011, 2012 ja 2013. Psykofyysisen fysioterapian erikoistumisopinnot TAMK 2013. Hengitys itsesäätelyn ja vuorovaikutuksen tukena -koulutus, Hengityskoulu 2015. Fysioterapian aineopettajan opinnot Jyväskylän yliopistossa (gradua vaille valmis) 2018. NLP-practioner 2018.
  Muuta
  Ilosi Pilates-pajalla tuuraan Pilates-tuntien ohjaajana.
 • Merja Koskensalo

  Olen luonteeltani rauhallinen ja helposti lähestyttävä. Aito innostus omaan tekemiseen ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen ovat minulle tärkeitä sekä työssä että elämässä yleensä.

  Kokemus
  Olen toiminut kuntoutuksen ohjaajana sosiaali- ja terveyspalvelualalla vuodesta 2002 lähtien ja fysioterapeuttina vuodesta 2014. Hathajooga on ollut osa elämääni noin 15-vuoden ajan. Työkseni olen ohjannut sitä vuodesta 2013 alkaen, jolloin valmistuin Integral Yoga Hatha®-opettajaksi Tampereella. Fysioterapian saralla erikoistumisalani on kehollisuutta ja kehollisia oireita kokonaisvaltaisesta näkökulmasta tarkasteleva psykofyysinen fysioterapia. Fysioterapeuttina ja joogaopettajana olenkin erityisen kiinnostunut juuri kehon ja mielen välisestä vuorovaikutuksesta ja oman kehotuntemuksen merkityksestä terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Ohjausotteeni ja lähestymistapani fyysiseen harjoitteluun on siten kokonaisvaltainen ja voimavaralähtöinen ja ohjaamissani liikeharjoituksissa painottuvat paitsi kehon voiman, liikkuvuuden ja tasapainon lisääminen, myös kehotietoisuuden sekä mielen keskittämisen elementit.
  Koulutus
  Ylioppilas 1996, Kuntoutuksen ohjaaja 2001, Fysioterapeutti 2011, Integral Yoga Hatha®-opettaja (taso 1) 2013, Integral Yoga Hatha®-opettaja (taso 2) 2015, Psykofyysisen fysioterapian ammatilliset erikoistumisopinnot 2015, Stress Management Yoga Teacher Training 2016
  Muuta
  Ilosi-Pilates-pajalla ohjaan Terapeuttista Joogaa Varuna osuuskunnan kautta - tervetuloa tutustumaan!