Henkilökunta

 • Ilona Siitonen

  Olen luonteeltani innostunut, välitön ja avoin. Ihmettelen asioita ääneen ja nauran paljon!

  Kokemus
  Liikunnanohjausta vuodesta 2001 ja Pilates-menetelmän ohjaamista vuodesta 2007 alkaen. Fysioterapia vastaanottoa olen tehnyt yksityisenä ammatinharjoittaja Kangasalla vuodesta 2013 alkaen ja käyn säännöllisesti lisäkoulutuksissa ammattitaidon ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi, enkä epäröi konsultoida viisaampia ja kokeneempia, jos omat taidot eivät riitä. Fysioterapia on intohimoni ja olen jatkuvan kouluttautumisen tiellä!
  Koulutus
  Ylioppilas 2001. Liikuntaneuvoja 2006 ja paljon liikunta-alan täydennyskoulutuksia mm.FISAF Personal Trainer ja Pilates-ohjaaja. Liikunnanohjauksessa erikoistuminen urheiluvalmennukseen ja liikunnan sovelluksiin. Fysioterapeutti TAMK 2012, erikoistunut tuki- ja liikuntaelin fysioterapiaan sekä äitiysfysioterapiaan. Yrityksen johtamisen erikoisammattitutkinto TAKK 2017.
  Muuta
  Ilosi yrittäjänä vastaan asiakaspalvelusta, myynnistä, markkinoinnista ja toiminnan kehittämisestä. Kuulen mielelläni uusia ideoita, ja olemmekin kehittäneet toimintaamme jatkuvasti saamamme asiakaspalautteen pohjalta.
 • Heidi Salonen

  Olen luonteeltani rento ja helposti lähestyttävä. Ohjauksessani asiakas saa palautetta ryhdin parantamiseksi niin hevosen selässä, liikuntaryhmissä kuin fysioterapiavastaanotollakin!

  Kokemus
  Hevoset ja yrittäminen ovat elämäntapani. Olen ohjannut ratsastusta vuodesta 2004. Valmistuttuani fysioterapeutiksi 2012 olen toiminut fysioterapian ammatinharjoittajana ja opiskellut ratsastusterapiaa. Ilosi Pilates-pajalla aloitin työt 2014, kun Ilona odotti esikoistaan ja olen työskennellyt fysioterapiavastaanotolla ja pienryhmien ohjaajana. Pilates-harjoittelu tukee hyvin myös ratsastusta! Valmistuin vihdoin unelma-ammattiini ratsastusterapeutiksi vuoden 2017 lopulla ja alan vastaanottamaan asiakkaita 2018 vuoden aikana.
  Koulutus
  Ylioppilas 2002, Ratsastuksenohjaaja 2004, Fysioterapeutti AMK 2012, FAF Pilates-ohjaaja 2014, Ratsastusterapeutti SRT 2017 Ypäjän Hevosopisto, Spiral Stabilization-ohjaaja 2017 Askel Education
  Muuta
  Ohjaan ilosi Pilates-pajalla Pilatesta terapeuttisesta selkäryhmästä lihaskestävyyttä parantavaan Voima Pilatekseen. Lisäksi vastaanotan fysioterapia-asiakkaita ilosi yksityisvastaanotolla.
 • Kaija Tiilikainen

  Olen rauhallinen luonne, mutta innostun uusien asioiden oppimisesta! Ohjatessani pyrin huomioimaan jokaisen ryhmässä olijan omana itsenään.

  Kokemus
  Olen työskennellyt fysioterapeuttina yksityisissä hoitolaitoksissa sekä terveyskeskuksessa. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut niin työikäisille kuin eläkeläisillekin. Pilates on tullut tutuksi Ilonan Pilates-tuntien kautta, joille olen osallistunut vuodesta 2011 alkaen. Ilosi tunnit ovat olleet minulle innoittajana Pilates-ohjaajakoulutuksen käymiseksi.
  Koulutus
  Ylioppilas 1979 Fysioterapeutti 1982 Erityisliikunnan erikoistumisopinnot 1992 Työterveyshuollon erikoistumisopinnot 2002 Terveytieteiden maisteri 2012 PhysioPilates -ohjaaja 2016 Vatsakapseli, erkauma ja sonopalpaatiokoulutus 2016
  Muuta
  Ohjaan ilosi Pilates-pajalla Pilatesta ja tuuraan tarvittaessa muitakin ryhmiä.
 • Krista Manninen

  Olen luonteeltani rempseä ja napakka. Pilates-tunneillani opitaan yhdessä ahaa-elämysten kautta.

  Kokemus
  Olen ohjannut liikuntaa 2002 alkaen monipuolisesti liikuntakeskuksissa, yrityksissä ja senioritaloissa. Intohimoni on tanssituntien ohjaaminen. Pilates on auttanut kehoani toimimaan optimaalisesti, jotta pystyn tekemään fyysistä työtä ja harrastamaan rakastamaani tanssia. Pidän Pilateksen kokonaisvaltaisesta vaikutuksesta kehoon ja mieleen.
  Koulutus
  Ylioppilas 2004 Liikunnanohjauksen peruskurssi 2004 Fysioterapeutti AMK 2009 Fitness Pilates-ohjaaja 2010 Hyvinvointivalmentaja 2012 FAF Personal Trainer 2014 Faskiakoulutus pilatesohjaajille 2017 Vatsakapseli, erkauma ja sonopalpaatio-koulutus 2017 Lantionpohjan toimintahäiriöiden peruskoulutus 2017
  Muuta
  Ilosi Pilates-pajalla vastaanotan fysioterapia-asiakkaita ja ohjaan pienliikuntaryhmiä, kuten Pilates, kehonpainoharjoittelu, kehonhuolto ja syvävenyttely.
 • Jenni Pärssinen

  Olen luonteeltani rento, reipas ja avoin. Pyrin huomioimaan asiakkaan voimavarat niin yksilö- kuin ryhmänohjauksessa ja haluan jakaa tietoa koko kehon hyvinvoinnista.

  Kokemus
  Olen työskennellyt fysioterapeuttina niin lasten, työikäisten kuin ikäihmistenkin kanssa. Viime vuodet ovat menneet ikäihmisten parissa 3. sektorin toimijan työntekijänä, mutta ajatus töistä äitiysfysioterapian parissa on kulkenut mukana omien lasteni saannin jälkeen. Pilatesta olen ohjannut vuodesta 2014, kuten myös soveltavaa Seniori Pilatesta. Ikäihmisten ryhmien ohjaamisesta minulla on useiden vuosien kokemus.
  Koulutus
  Ylioppilas 2005. Fysioterapeutti AMK 2008. Vatsakapseli, erkauma ja sonopalpaatio –koulutus 2018 Lantionpohjan fysioterapian peruskoulutus 2018. PhysioPilates –ohjaajakoulutuksessa.
  Muuta
  Ilosi Pilates-pajalla vastaanotan fysioterapia-asiakkaita ja ohjaan Pilatesta.
 • Jukka Lehtonen

  Olen luonteeltani rauhallinen ja pohdiskeleva. Haluan opettaa miten häiritä kehoa mahdollisimman vähän ja välttää ylimääräistä jännitystä liikkeessä.

  Kokemus
  Olen tehnyt tuki- ja liikuntaelinfysioterapian vastaanottotyötä Pihlajalinnassa vuodesta 2012 lähtien. Asahia ja taijia olen ohjannut työväenopistoissa Pirkanmaalla 2000-luvun alkupuolella.
  Koulutus
  Asahi-ohjaaja 2006, Fysioterapeutti TAMK 2011, C-kurssi SOMTY 2012, MDT (Mc Kenzie) 2014-2015
  Muuta
  Ilosi Pilates-pajalla ohjaan Asahia.
 • Kaisa Oinonen-Kuusisto

  Olen luonteeltani elämyksiin sukeltava ja pohdiskeluun taipuvainen. Joogatunteja ohjatessani koen haluavani välittää lämmintä ilmapiiriä, jossa itsensä kohtaaminen saisi suotuisan paikan ja ajan.

  Kokemus
  Olen työskennellyt liikunnan ja tanssin puolella vuodesta 2000 lähtien. Ensimmäiset kymmenisen vuotta työskentelin Lontoossa yksityisissä yrityksissä sekä liikuntakeskusketjuissa Lontoon keskustassa. Tanssijakoreografina toimin nykytanssin festivaaleilla Resolution ja Evolution The Place Theatre:ssa vuosina 2000-2005. Tampereella asuessani olen jatkanut ryhmäliikuntaohjaajana Tampereen liikuntakeskuksissa ja yrityksissä liikuttajana näihin päiviin asti. Koreografina olen toiminut lasten teatteriproduktioissa, mm. Tampereen Komediateatterin Pinokkio 2011. Kehomielen tunteja olen ohjannut mm Tampereen kaupungin mielenterveyspalveluiden nuorille. Löysin itse Joogan aikoinaan elämääni voimavaraksi ajalla jolloin etsin rauhoittumista, tasapainoa, luottamusta elämään. Keho on meille lahja, koti jossa asumme koko elämämme, on hyvä löytää sinne lämpöä ja valoa, ihan meitä itseämme varten.
  Koulutus
  1995 Ylioppilas. 1998 Tanssijakoreografi, Laban Centre, London (BA honours in Dance Theatre). 2003-2005 Ryhmäliikuntaohjaaja, kuntosaliohjaaja, Personal Trainer FIT, Lontoo. 2016 Liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja (Eino Roiha Instituuttii, Jyväskylä). 2018 Jooga Ohjaaja Villa Mandala RYT 200.
  Muuta
  Ilosi Pilates-pajalla ohjaan joogaa kesästä 2018 alkaen.