Henkilökunta

 • Ilona Siitonen

  Olen luonteeltani innostunut, välitön ja avoin. Ihmettelen asioita ääneen ja olen vähän ajattelematon, mutta syvällinen pohdiskelija. Viihdyn ihmisten seurassa erinomaisesti ja tutustun helposti, mutta tarvitsen myös paljon omaa rauhaa ajatustyölleni ja mielen tyhjentämiseksi.

  Kokemus
  Liikunnanohjaustyötä olen tehnyt vuodesta 2001, Pilates-menetelmän ohjausta vuodesta 2007 ja minulle on kehittynyt oma persoonallinen ilosi ohjaustyyli vuosien saatossa. Ilosi tyyli on ilon kautta ohjaamista, voimakasta läsnäoloa, asiakkaiden tuntemista ja tarkkuutta. Fysioterapia vastaanottoa olen tehnyt omalla vastaanotolla yksityisenä ammatinharjoittaja Kangasalla vuodesta 2013 alkaen ja käyn säännöllisesti täydennyskoulutuksissa ammattitaidon ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi, enkä epäröi konsultoida viisaampia ja kokeneempia, jos omat taidot eivät riitä. Fysioterapia on intohimoni ja olen jatkuvan kouluttautumisen tiellä! Mielestäni koulutus on parasta pääomaa!
  Koulutus
  Valmistuin ylioppilaaksi vuonna 2001, jonka jälkeen tein liikunta- ja terveystieteiden opintoja avoimessa yliopistossa, mm.liikuntalääketieteen ja terveyskasvatuksen perusopinnot, ja suoritin työkokeiluja liikunnalla työhön projektin kautta. Päädyin Varalan urheiluopistoon ensin liikunnanohjauksen peruskurssille ja sitten liikunnanohjauksen oppisopimuskoulutukseen, josta valmistuin lopulta yrittäjän oppisopimuksella liikuntaneuvojaksi vuonna 2006. Opintojen ohessa tein useita liikunta-alan täydennyskoulutuksia, joista mainittakoon FISAF Personal Trainer -tutkinto ja Fitness Pilates-ohjaajatutkinto. Liikunnanohjauksessa erikoistuminen urheiluvalmennukseen ja liikunnan sovelluksiin. Valmistuin fysioterapeutiksi 2012 TAMK:sta ja aloitin yksityisvastaanoton heti valmistuttuani. Jatkuva kouluttuatuminen on tukenut ammatillista kehittymistäni yrittäjänä ja fysioterapeuttina. Viimeisimpänä valmistuin yritysjohtajaksi 2017 TAKK:sta ja erikoistuin samana vuonna fysioterapiassa äitiysfysioterapiaan ja lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapiaan. Osallistun vuosittain Suomen lantionpohjan fysioterapeuttien koulutuspäiville, ja muutamaan muuhun fysioterapian täydennyskoulutukseen mielenkiinnon mukaan. 2019 haen psykofyysisen fysioterapian täydennyskoulutukseen, wish me good luck! Haluan auttaa asiakkaitani entistä monipuolisemmin ja olla hyvä johtaja.
  Muuta
  Ilosi yrittäjänä vastaan asiakaspalvelusta, myynnistä, markkinoinnista ja toiminnan kehittämisestä. Kuulen mielelläni uusia ideoita, ja olemmekin kehittäneet toimintaamme jatkuvasti saamamme asiakaspalautteen pohjalta. Ohjaan itse edelleen Pilatesta eri kohderyhmille ja vastaanotan fysioterapia-asiakkaita yksityisvastaanotolla, vaikka liikkeenharjoittaminen viekin nykyään ison osan työajastani.
 • Heidi Salonen

  Olen luonteeltani rento ja helposti lähestyttävä. Ohjauksessani asiakas saa palautetta ryhdin parantamiseksi niin hevosen selässä kuin liikuntaryhmissäkin!

  Kokemus
  Hevoset ja yrittäminen ovat elämäntapani. Olen ohjannut ratsastusta vuodesta 2004 ja ratsastusterapiaa vuodesta 2018 alkaen. Valmistuttuani fysioterapeutiksi 2012 olen toiminut fysioterapian ammatinharjoittajana. Ilosi Pilates-pajalla aloitin työt ilosi ensimmäisenä ulkopuolisena ammatinharjoittajana vuonna 2014. Siitä lähtien olen työskennellyt ilosi fysioterapiavastaanotolla ja pienryhmien ohjaajana. Pilates-harjoittelu tukee hyvin myös ratsastusta, ja ratsastajat ovatkin yksi iso kohderyhmä ilosi Pilates-pajan pienliikuntaryhmissä.
  Koulutus
  Valmistuin ylioppilaaksi vuonna 2002 ja ratsastuksenohjaajaksi vuonna 2004. Fysioterapeutiksi valmistuin vuonna 2012 TAMK:sta, ja olen täydentänyt osaamistani FAF Pilates-ohjaajakoulutuksella vuonna 2014 ja Askel Educationin Spiral Stabilization -ohjaajakoulutuksella vuonna 2017. Valmistuin Ypäjän hevosopistolta ratsastusterapeutiksi vuonna 2017.
  Muuta
  Ohjaan ilosi Pilates-pajalla Pilatesta eri kohderyhmille. Ilosi töiden lisäksi teen ratsastusterapiaa yksityisenä ammatinharjoittajana KELA:n asiakkaille.
 • Kaija Tiilikainen

  Olen rauhallinen luonne, mutta innostun uusien asioiden oppimisesta! Ohjatessani pyrin huomioimaan jokaisen ryhmässä olijan omana itsenään.

  Kokemus
  Olen työskennellyt fysioterapeuttina yksityisissä hoitolaitoksissa sekä terveyskeskuksessa. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut niin työikäisille kuin eläkeläisillekin. Pilates on tullut tutuksi Ilonan Pilates-tuntien kautta, joille olen osallistunut vuodesta 2011 alkaen. Ilosi tunnit ovat olleet minulle innoittajana Pilates-ohjaajakoulutuksen käymiseksi. Aloitin ohjaamisen ilosi Pilates-pajalla 2017 PhysioPilates-ohjaajakoulutuksen käytyäni.
  Koulutus
  Valmistuin ylioppillaaksi 1979 ja fysioterapeutiksi 1982. Olen täydentänyt osaamistani erityisliikunnan erikoistumisopinnoilla 1992, sekä Työterveyshuollon erikoistumisopinnoilla 2002. Valmistuin Terveytieteiden maisteriksi 2012. Terveysliikuntainstituutin PhysioPilates -ohjaajakoulutuksessa ja Vatsakapseli, erkauma ja sonopalpaatiokoulutuksessa olin vuonna 2016.
  Muuta
  Ohjaan ilosi Pilates-pajalla Pilatesta eri kohderyhmille. Vahvuuteni on rauhallinen ja selkeä ohjaustyyli, joka soveltuu erityisesti menetelmän alkeiden opettamiseen.
 • Krista Manninen

  Olen luonteeltani rempseä ja napakka. Pilates-tunneillani opitaan yhdessä ahaa-elämysten kautta.

  Kokemus
  Olen ohjannut liikuntaa 2002 alkaen monipuolisesti liikuntakeskuksissa, yrityksissä ja senioritaloissa. Intohimoni on tanssituntien ohjaaminen. Pilates on auttanut kehoani toimimaan optimaalisesti, jotta pystyn tekemään fyysistä työtä ja harrastamaan rakastamaani tanssia. Pidän Pilateksen kokonaisvaltaisesta vaikutuksesta kehoon ja mieleen. Ilosi Pilates-pajalla aloitin ohjaamisen 2016 ja olen viihtynyt tähän päivään saakka.
  Koulutus
  Valmistuin ylioppillaaksi vuonna 2004 ja tein saman vuoden syksyllä liikunnanohjauksen peruskurssin. Valmistuin fysioterapeutti vuonna 2009 PIRAMK:sta ja olen täydentänyt sen jälkeen osaamistani Fitness Pilates-ohjaajakoulutuksessa 2010, Hyvinvointivalmentajakoulutuksessa 2012, FAF Personal Trainer -koulutuksessa 2014, sekä Faskiakoulutus pilatesohjaajille 2017. Olen erikoistunut äitiysfysioterapiaan Terveysliikuntainstituutin Vatsakapseli, erkauma ja sonopalpaatio-koulutuksessa ja FYSI:n Lantionpohjan toimintahäiriöiden peruskoulutus 2017. Äitiysfysioterapeutin kliiniset perustaidot -täydennyskoulutus 2019.
  Muuta
  Ilosi Pilates-pajalla ohjaan Pilatesta eri kohderyhmille.
 • Jenni Pärssinen

  Olen luonteeltani rento, reipas ja avoin. Pyrin huomioimaan asiakkaan voimavarat niin yksilö- kuin ryhmänohjauksessa ja haluan jakaa tietoa koko kehon hyvinvoinnista.

  Kokemus
  Olen työskennellyt fysioterapeuttina niin lasten, työikäisten kuin ikäihmistenkin kanssa. Viime vuodet ovat menneet ikäihmisten parissa 3. sektorin toimijan työntekijänä, mutta ajatus töistä äitiysfysioterapian parissa on kulkenut mukana omien lasteni saannin jälkeen, ja hakeuduin täydennyskoulutuksiin 2018. Pilatesta olen ohjannut vuodesta 2014, kuten myös soveltavaa Seniori Pilatesta. Ikäihmisten ryhmien ohjaamisesta minulla on useiden vuosien kokemus.
  Koulutus
  Ylioppilaaksi valmistuin vuonna 2005 ja fysioterapeutiksi vuonna 2008 PIRAMK:sta. Olen täydentänyt 2018 osaamistani Terveysliikuntainstituutin PhysioPilates -ohjaajakoulutuksessa ja Vatsakapseli, erkauma ja sonopalpaatio -koulutuksessa, sekä FYSI:n lantionpohjanfysioterapian peruskoulutuksessa.
  Muuta
  Ilosi Pilates-pajalla vastaanotan äitiysfysioterapia-asiakkaita ja ohjaan Pilatesta eri kohderyhmille "vauvasta vaariin". Syys- ja kaamoskauden 2019 olen äitiyslomalla.
 • Kaisa Oinonen-Kuusisto

  Olen luonteeltani elämyksiin sukeltava ja pohdiskeluun taipuvainen. Joogatunteja ohjatessani koen haluavani välittää lämmintä ilmapiiriä, jossa itsensä kohtaaminen saisi suotuisan paikan ja ajan.

  Kokemus
  Olen työskennellyt liikunnan ja tanssin puolella vuodesta 2000 lähtien. Ensimmäiset kymmenisen vuotta työskentelin Lontoossa yksityisissä yrityksissä sekä liikuntakeskusketjuissa Lontoon keskustassa. Tanssijakoreografina toimin nykytanssin festivaaleilla Resolution ja Evolution The Place Theatre:ssa vuosina 2000-2005. Tampereella asuessani olen jatkanut ryhmäliikuntaohjaajana Tampereen liikuntakeskuksissa ja yrityksissä liikuttajana näihin päiviin asti. Koreografina olen toiminut lasten teatteriproduktioissa, mm. Tampereen Komediateatterin Pinokkio 2011. Kehomielen tunteja olen ohjannut mm Tampereen kaupungin mielenterveyspalveluiden nuorille. Löysin itse Joogan aikoinaan elämääni voimavaraksi ajalla jolloin etsin rauhoittumista, tasapainoa, luottamusta elämään. Keho on meille lahja, koti jossa asumme koko elämämme, on hyvä löytää sinne lämpöä ja valoa, ihan meitä itseämme varten.
  Koulutus
  Valmistuin ylioppilaaksi 1995, jonka jälkeen muutin Englantiin opiskelemaan tanssia ja elämää. Valmistuin tanssikoreografiksi 1998 Laban Centre, London BA honours in Dance Theatre. Täydensin osaamistani vuosina 2003-2005 ryhmäliikuntaohjaaja-, kuntosaliohjaaja-, FIT Personal Trainer-koulutuksissa. 2016 opiskelin Liiketerapeuttisten menetelmien ohjaajaksi Eino Roiha Instituuttissa Jyväskylä, ja 2018 Jooga Ohjaajaksi Villa Mandalassa.
  Muuta
  Ilosi Pilates-pajalla ohjaan Hatha Joogaa maanantaisin ja Yin Joogaa perjantaisin.
 • Marja Molin

  Olen luonteeltani eloisa, mutta syvällinen. Rakastan ihmisten kanssa toimimista, mutta tarvitsen myös paljon ilmavaa omaa oloa. Olen taitava kuuntelija ja kannustaja.

  Kokemus
  Olen toiminut luokanopettajana vuodesta 1992. Valmentajana suunnistuksen parissa 2003 alkaen. Suunnistusliiton oto-kouluttajana olen toiminut vuodesta 2008 kouluttaen suunnistusohjaajia ja ykköstason valmentajia. Olen nauttinut näistä kaikista tehtävistä, ollut kutsumusammatissani ja tehnyt töitä intohimolla. Muuten en osaakaan. 2016 alkaen olen toiminut kevytyrittäjänä lifecoaching -valmentajana. Teen yksilö- ja ryhmävalmennuksia. Mielen toiminta on kiinnostanut minua omasta nuoren urheilijan elämästäni alkaen. Silloin jo tutustuin menetelmiin, joita käytän myös tänä päivänä uuden oppimani ohessa valmennuksissani. Oman hyvin vaikean ajan jälkeen, aloin piirtää omia ääriviivojani uudelleen, purkaa vanhoja uskomuksia itsestäni ja poistaa tunkkaista ilmaa sisältäni - ja kiinnostua yhä vahvemmin mielen voimasta. Mielen voima on uskomaton ja sen työstäminen valtavan palkitsevaa. Tästä haluan kertoa sinullekin. Mielen valmentaminen on positiiviseen ja kognitiiviseen psykologiaan sekä ratkaisukeskeisyyteen perustuva tapa toimia. Mielen voimaa voi käyttää kaikkeen elämässä vastaan tulevaan. Se ei liity välttämättä urheiluun.
  Koulutus
  Ylioppilaslakin laitoin päähäni 1983. Sen jälkeen etsin omaa oksaani, olin töissä ja opiskelin Varalan Urheiluopistossa Liikunnanohjauksen peruskurssin 1986. Valmistuin kasvatustieteen maisteriksi 1992. Harrastuspuolella olen opiskellut urheiluvalmennusta ja suoritin Suunnistusvalmentajatutkinnon vuonna 2012. Elämääni mullistava kokemus oli LFC Life Coach -koulutus Valmentamossa 2016.
  Muuta
  Ilosi Pilates-pajan harjoitustilan aikataulussa onkin juuri mielen mentäviä aukkoja. Aloitan syksyllä 2019 mielen hyvinvointiin ja huoltoon keskittyvillä valmennuksillani ohjaamisen ilosi Pilates-pajalla. Toivottavasti tapaamme siellä!
 • Aino Palomäki

  Olen luonteeltani valoisa, tunnollinen ja avoin. Ihminen on luotu liikkumaan pysyäkseen hyvinvoivana ja tuen tätä päämäärää mielelläni ilosi pienryhmissä. Itse liikun mielelläni luonnossa, koiriemme ja lastemme kanssa.

  Kokemus
  Aiemmalta ammatiltani olen klinikkaeläintenhoitaja 2010 ja olen toiminut hoitajana eläinlääkäriasemilla. Lähdin toteuttamaan unelmaani uudesta ammatista fysioterapeuttina vuonna 2017 ja olen kehittänyt ammattitaitoani jo opintojeni ohessa täydennyskouluttautumalla PhysioPilates-ohjaajaksi. Olen iloinen, kun pääsen ilosi tiimiin ohjaamaan Pilatesta ja hyödyntämään ammattitaitoani ohjaajana Syyskaudella. Olen ohjannut aiemmin ryhmäliikuntaa työväenopistoissa. Lisäksi olen toiminut koirien tottelevaisuuskoulutusohjaajana.
  Koulutus
  Klinikkaeläintenhoitaja 2010 Fysioterapeuttiopiskelija TAMK (valmistuminen 2020) PhysioPilates-ohjaaja 2019
  Muuta
  Aloitan ilosi Pilates-pajalla Pilates-tuntien ohjaamisen Syyskaudella 2019 yhdellä viikkotunnilla fysioterapiaopintojeni ohessa ja opintojeni valmistuttua olen ilosi tulevaisuuden tekijänä mukana tiimissä täysvertaisena ammatinharjoittajana.
 • Nea Jussila

  Olen luonteeltani innokas, positiivinen sekä huumorintajuinen. En ota elämää liian vakavasti, vaan nautin siitä täysillä, ja menen eteenpäin minulle sopivaa tahtia.

  Kokemus
  Opiskelen toista vuotta merkonomiksi Tredussa. Tavoitteenani on valmistua ensi syksynä. Työkokemusta minulta löytyy ikäisekseni jo ihan mukavasti; olen ollut jäätelönmyyjänä, puhelinmyyjänä ja lastenhoitajana. Olen aina ollut hyvin itsenäinen ja työskennellyt unelmieni eteen.
  Koulutus
  Merkonomi opiskelija
  Muuta
  Ilosi Pilates-pajalla työskentelen assistenttina merkonomin opintojeni ohella.
 • Heidi Ruoho

  Olen luonteeltani utelias ja tiedonjanoinen, joten haluan säännöllisin väliajoin opetella uusia taitoja ja kehittyä moniosaajana. Hierojan työssäni nautin vuorovaikutuksesta asiakkaiden kanssa, sekä jatkuvasta uuden oppimisesta.

  Kokemus
  Olen koulutettu hieroja, sekä urheiluhieroja ja opiskelen parhaillaan hierojan erikoisammattitutkintoa, jonka aiheena on kipupotilaan toimintakyvyn edistäminen. Hieronnassa käytän monipuolisesti eri hierontatekniikoita asiakkaan tarpeen mukaan. Klassisen ja urheiluhieronnan tekniikoiden lisäksi olen perehtynyt purentalihasten, triggerpisteiden ja faskioiden käsittelyyn, sekä rangan ja nivelten mobilisointiin. Juureni ovat kuitenkin vahvasti koirapuolella koirahierojana ja eläintenkouluttajana, josta olen sitten ajautunut opiskelemaan ja työskentelemään myös ihmisten pariin. Koirahierojana työskentelen edelleen ja teen kotikäyntejä, mutta koulutuspuoli on jäänyt vähemmälle. Neljän vuoden koirakouluyrittäjyydestä opin paljon ihmisten ohjaamisesta, sekä toiminnan havainnoimisesta ja siitä koen olevan hyötyä myös työssäni hierojana.
  Koulutus
  Valmistuin Eläintenkouluttajaksi 2016 ja koirahieroja 2017. Jatkoin hierojan opintojani ihmisten puolelle ja valmistuin koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi 2018. Tällä hetkellä opiskelen hierojan erikoisammattitutkintoa, kipupotilaan toimintakyvyn edistäminen 2019. Syksyn 2019 aikana opiskelen vielä vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa ja raskausajanhierontaa.
  Muuta
  Ilosi vastaanotolla työskentelen lauantaisin ja otan vastaan hieronta-asiakkaita ajanvarauksella - tervetuloa!