Helmikuun tapahtumia

Talvikausi lähestyy puoliväliä

Kursseillemme pääsee vielä mukaan kertamaksulla tai 5x sarjakortilla. Helmikuussa uutena alkaa vain Äitiys Pilates -kurssi maanantaisin 11.2. alkaen klo 17:45. Kurssi on odottaville äideille suunniteltu harjoitussisältö Pilates-menetelmän mukaisia harjoitusliikkeitä. Kurssille mahtuu vielä mukaan muutama mamma.

Ohjaan kerran kuussa kehonhuoltoa päivällä, kuukauden viimeinen maanantai. Asiakkaiden toiveesta yritän perustaa vielä toisen kehonhuolto kerran kuussa päivällä kurssin, joka on noin kaksi viikkoa ensimmäisestä kurssista, niin että useammin huoltoa kaipaavat pääsevät osallistumaan joka toinen viikko ohjattuun kehonhuoltoon. Molempiin ryhmiin voi osallistua vielä 4 kertaa / 64 € / kurssi tai teeman mukaan kertamaksulla. Lue lisää tapahtumista.

Kevätkausi alkaa sunnuntaina 17.3.2019

Kursseille ilmoittautuminen alkaa nyt! Aikataulu on julkaistu Kevätkausi 2019 -sivulla. Kurssi alkaa, jos ryhmään tulee vähintään 4 ilmoittautumista. Ryhmissämme on 9 asiakaspaikkaa. Lisätietoja käytännöistämme löytyy Pilates-paja -sivulta ja asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@ilosi.fi tai 044-0210041 / Ilona, ilosi.

Ilosi Pilates-pajassa kurssilla jatkavalla asiakkaalla on etuosto-oikeus nykyiseen kurssipaikkaansa helmikuun ajan. Useissa ryhmissä on silti vapaita kurssipaikkoja ja asiakaspalveluumme voi myös ilmoittautua jonottamaan vapautuvaa kurssipaikkaa suosituista harjoitusajankohdista. Pilates-pajassa jatkavilla asiakkailla myös poissaolojen korvauskäytäntö jatkuu!

Fysioterapeutti Krista Manninen palaa Kevätkaudella äitiyslomaltaan ohjaamaan joka toinen viikko sunnuntaisin klo 19:10 ja 20:20 pilatesryhmiä vuoro viikoin Ilonan kanssa. Krista ja Otso-vauva aloittavat Baby Pilates -ohjaajina tiistaisin klo 10:30.

Toinen Baby Pilates -ryhmämme on perjantaisin klo 11:30, ja ohjaajana toimii fysioterapeutti Jenni Pärssinen. Jos pidempään Baby Pilatesta -harrastaneet äidin haluavat vielä tulla mukaan vauvan kanssa, joka ei enää viihdy pötkötellen, aloitan tiistaisin klo 12:00 jatkavien äitien ryhmän. Ajankohta on mietitty niin, että isommat vauvat ovat mahdollisesti päiväunilla ja äiti pystyy keskittymään harjoitukseensa mahdollisesti vauva vaunuissa Pilates-pajan ikkunan alla tai vaihtoehtoisesti lisäpainona. Edellytyksenä on, että suorien vatsalihasten ekauma on jo kuntoutunut, jos vauva toimii lisäpainona pilatesharjoitusliikkeissä.

Fysioterapeuttimme kouluttautuvat

Meillä on tällä hetkellä jo kolme lantionpohjan toimintahäiriöihin ja äitiysfysioterapiaan erikoistunutta fysioterapeuttia: Ilona, Krista ja Jenni. Jenni vastaanottaa perjantaisin ja lauantaisin, jolloin vastaanotto on aiemmin ollut suljettu, ja täydentää upeasti palvelutarjontaamme! Tammikuussa Jenni osallistui pilatesohjaajille suunnattuun koulutukseen Suomen Terveysliikuntainstituutissa. Useampi ohjaajamme on suorittanut arvostetun PhysioPilates -ohjaajakoulutuksen, jota emme kuitenkaan erityisesti mainosta, sillä ohjaamme ilosi tyyliin.

Ensi viikolla ilosi veturi, fysioterapeutti, liikuntaneuvoja, yrittäjä Ilona Siitonen on torstaina ja perjantaina Suomen lantionpohjanfysioterapeuttien Pelvicus-päivillä päivittämässä ajankohtaista tietoa miesten lantionpohjan ongelmista, lähinnä eturauhassyöpään liittyen, ja naisten lantionpohjan kiputiloista, kuten endometrioosi ja vulvodynia.

Maaliskuussa joogaohjaajamme Kaisa Oinonen-Kuusisto täydennyskouluttautuu yin-joogaohjaajaksi. Syyskaudella 2019 tavoitteenamme on saada käynnistymään kaksi viikkotuntia joogaa, joista toinen on entiseen tapaan maanantaisin klo 19:00-20:15 Hatha-joogaa ja toinen Yin-joogaa. Otamme toiveita vastaan ajankohdasta.

Maaliskuussa ilosi pitkäaikaisin ammatinharjoittaja fysioterapeutti ja ratsastusterapeutti Heidi Salonen täydennyskouluttautuu purentaelinfysioterapian erityispiirteisiin Somtyn-kurssilla. Heidi on tehnyt ilosi töitä keväällä jo viisi vuotta! Olen kiitollinen löytämästäni timantista! Asiakkaat ovatkin sanoneet minua helmenkalastajaksi, kun olen onnistunut niin monta kertaa rekrytoinnissa, viimeisimpänä Jenni, jota on kehuttu kovasti vastaanottotyöstään ja ohjaamisestaan. Olen onnekas! <3

Heidi on ohjannut pilatesta ilosi Pilates-pajalla vuodesta 2014

Ilosi Pilates-pajan kurssien asiakasmäärä on kasvanut 35 % viime vuoden tammikuuhun ja Talvikauteen nähden, jonka on mahdollistanut ammattitaitoisten ammatinharjoittajien määrän kasvu. Etenemme edelleen laatu edellä ja ammatinharjoittajiltamme odotan fysioterapeutin AMK tutkintoa ja pilatesohjaajakoulutusta, sekä tiimiin sopivaa persoonaa. Vakituisten viikkotuntien ohjaajien lisäksi olen löytänyt ammattitaitoiset “vakituiset tuuraajat” Kaija Tiilikainen ja Maria Maljanen, jotka auttavat minua tämän mahdollistamiseksi, ja laadun ylläpitämiseksi, iso kiitos siitä!

Kiitollisuudella pienyrittäjä kollegoita työllistäen; Ilona Siitonen, ilosi

Ilona Siitonen, ilosi fysioterapeutti ja liikuntapalveluyrittäjä vuodesta 2013 alkaen. “Ilosi on kolmas yritykseni, ja ensimmäinen, josta saan myös palkkaa. Liikunta-alalla olen toiminut vuodesta 2005 alkaen ammatinharjoittajana yrityksissä ja liikuntakeskusohjaajana.”