Heidi jää pois Kaamoskauden jälkeen

Fysioterapeutti Heidi Salonen tuli ilosi töihin ensimmäisenä ammatinharjoittajana 2014, kun ilosi töitä alkoi olla liikaa yhdelle, ja aloin odottaa esikoistamme Saraa. Tämä koronavuosi on ollut monella tavalla erilainen vuosi ilosi kahdensan vuoden aikana, ja elämäntilanteet ovat muuttuneet monilla – ja niin Heidilläkin. Haikein mielin luovun ja samalla ajattelen, ettei minkään tarvitse olla lopullista, mutta toistaiseksi ilosi iltoihin painottuva Pilates-tuntien ohjaustyö ei ole Heidille mahdollinen. Heidi jatkaa toimimista ratsastusterapeuttina, joka painottuu lasten päivähoitoaikaan.

ft Heidi Salonen 2014

Koronavuosi on syönyt voimavaroja kaikilta, ja henkilökohtaisesti olen joutunut luopumaan monista asioista. Jotta voimat palautuisivat töiden järjestelystä, uudelleen ja yhä uudelleen järjestelystä, samalla oman vastaanottoytön ja pikkulapsiarjen ohessa, on ollut rajattava asioita uudelleen. Aiemmin aikomani kasvun suhteen, otan askeleen taaksepäin ja ilosi tavoite on pysyä pienenä ja kannattavana yrityksenä. Ilosi palveluista jää tässä vaiheessa toimintaan fysioterapiapalvelut ja Pilates-pajan Pilates, Jooga ja Kehonhuolto-ryhmät. Hieroja Heidi Ruoho vuokraa ilosi liiketilaa ensi vuonnakin joka toinen lauantai.

Toivomme, että ilosi asiakkaille löytyy sopivat harjoitusryhmät, vaikka Talvikauden aikataulu on jälleen kokenut aikataulu- ja ohjaajamuutoksia. Kaikki työt on suunniteltu ammatinharjoittajien elämäntilanne ja voimavarat huomioon ottaen. Ilosi tiimissä jatkavat fysioterapeutit Krista Manninen, Jenni Pärssinen, Aino Palomäki, allekirjoittanut, ja joogaohjaaja Kaisa Oinonen-Kuusisto. Lämpimästi tervetuloa mukaan hyvänolon kursseillemme myös 2021!

Ystävällisin terveisin;

Ilona Siitonen

liikuntaneuvoja, fysioterapeutti, yrittäjä

Motto: “Pysy leikkimielellä!”