Fysioterapia

Fysioterapeutti on kuntoutusalan ammattilainen ja terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, joka on suorittanut fysioterapeutin tutkinnon. Fysioterapeutin ammattinimikettä saa käyttää ja ammattia harjoittaa vain tutkinnon suorittanut fysioterapeutti. Ilosi fysioterapeutit ovat opiskelleet Tampereen ammattikorkeakoulussa.

Fysioterapeuttien erityisosaamisalueita on terveys, liike, liikkuminen ja toimintakyky. Keskeisiä fysioterapian menetelmiä ovat terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen ja fysikaalinen terapia. Ilosi fysioterapiassa on lisäksi erityisosaamista lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapiaan ja äitiysfysioterapiaan.

Ilosi fysioterapia tarjoaa palveluja yksityisvastaanotolla ja Pilates-pajan harjoitusryhmissä pienille, korkeintaan 9 asiakkaan ryhmille. Ilosi Pilates-ryhmien ohjaajat ovat fysioterapeutteja, jotka ovat erikoistuneet mielenkiintonsa mukaisesti ratsastusterapiaan, purentaelinfysioterapiaan, lantionpohjan toimintahäiriöihin, äitiysfysioterapiaan…tutustu ilosi tiimiin tästä. Fysioterapiasta tulee jatkuvasti uutta tutkimusnäyttöä ja onkin tärkeää, että fysioterapeutit täydennyskouluttautuvat jatkuvasti.

Ilosi fysioterapia on asiakaslähtöistä ja näyttöön perustuvaa. Meillä on psykofyysinen ihmiskäsitys, ja huomioimme fysioterapiassa asiakkaan voimavarat osana kuntoutusprosessia. Fysioterapian tavoitteena on edistää, palauttaa ja ylläpitää asiakkaan terveyttä, liikettä, liikkumista ja toimintakykyä. Ilosi vastaanotolla työskentelevät fysioterapeutit Ilona Siitonen, Jenni Pärssinen ja Krista Manninen.