Fysioterapia

Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö. Ilosi fysioterapiavastaanotolla Kangasalan keskustassa työskentelee fysioterapeutti Ilona Siitonen, sekä tällä hetkellä äitiyslomalla vastaanottotyöstä olevat äitiysfysioterapeutit Jenni Pärssinen ja Krista Manninen. Kouluttaudumme jatkuvasti ammattitaitomme ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Lisätietoja työkokemuksestamme ja koulutustaustoistamme löydät henkilökunta-sivulta.

Fysioterapiaa tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutukseen

Ilosi fysioterapiavastaanotolle ovat tervetulleita kaiken ikäiset asiakkaat, joilla on tuki- ja liikuntaelinvaivoja, kuten päänsärkyä, niskakipua, selkäkipua tai muuta toimintakykyä haittaavaa vaivaa. Teemme myös leikkausta edeltävää ja leikkauksen jälkeistä kuntoutusta, ja tapaturmista kuntouttavaa fysioterapiaa. Suosittelemme tulemaan fysioterapiaan ennen kuin vaiva pitkittyy, mielellään jo ennaltaehkäisevässä mielessä.

Erikoistunutta fysioterapiaa lantionpohjan toimintahäiriöiden kuntoutukseen ja äitiysfysioterapiaa odotusaikana ja synnytyksestä kuntoutumiseen

Vastaanotollemme hakeudutaan myös erikoistuneeseen lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapiaan sekä äitiysfysioterapiaan odotusaikana ja synnytyksen jälkeen, joista voit lukea lisää omilta sivuilta.

Fysioterapiassa otetaan aina huomioon kuntoutujan elämäntilanne ja voimavarat osana kuntoutusprosessia. Ihminen on psykofyysissosiaalinen kokonaisuus, ja kehonkäytössämme on havaittavissa paljon paitsi tapoja, tottumuksia ja totuttua ergonomiaa, myös kuormittuneisuutta ja sitä miten voimme.

Ajanvaraus

Ajanvaraus fysioterapiaan tapahtuu Ajanvaraus-sivun kautta. Jos et pääsekään vastaanotolle sovitusti, varattu fysioterapia-aika tulee perua viimeistään 24h ennen sovittua tapaamista tai se laskutetaan hinnaston mukaisesti. Ajan siirto tai peruutus puhelimitse 044-0210041 (voit jättää myös puhe- tai tekstiviestin).

Fysioterapian hinnasto

Ensimmäisellekäynnille kannattaa varata riittävästi aikaa tutkimista varten, jonka perusteella fysioterapian sisältö muodostuu. Suosittelemme alkukartoitukseen 75min fysioterapia-aikaa, jonka arvo on 82 €. Seurantakäynnit voivat olla 45-60min tarpeen mukaan. Fysioterapia 45min arvo on 55 € ja fysioterapia 60min arvo on 65 €. Fysioterapiaan lähetteellä tulevat asiakkaat voivat saada Kela-korvausta. Yksityisvastaanotolle tullessa lähete ei ole välttämätön.