Fysioterapia

Ilosi fysioterapiavastaanotolla Kangasalan keskustassa työskentelevät fysioterapeutit (TAMK 2012) Ilona Siitonen ja Heidi Salonen. Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, joka asiantuntijuuden erityisalueita ovat terveys, liikkuminen ja toimintakyky, ja jonka toimintaa Valvira valvoo. Fysioterapiaan kannattaa hakeutua, jos liikkumis- ja toimintakykysi on uhattuna kivun, sairauden, vamman, toimintahäiriön tai muun tekijän johdosta.

Ilosi fysioterapiavastaanotolle asiakkaat tulevat tyypillisesti tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan. jatkuvan päänsäryn, niska- tai selkäkivun tai muun tuki- ja liikuntaelimistön kiputilan takia. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti työikäisiä ja ikääntyneitä, mutta vastaanotamme myös lapsia ja nuoria. Fysioterapiassa huomioon otetaan asiakkaan elämäntilanteen ja voimavarat osana kuntoutusprosessia.

Ilona on erikoistunut liikunnanohjauksessa urheiluvalmennukseen ja erityisliikuntaan, ja fysioterapiassa täydentänyt osaamistaan faskian mobilisoinnin ja toiminnallisten lantionkipujen alueella, sekä lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapia sekä äitiysfysioterapian osa-alueilla. Heidi on erikoistunut fysioterapiassa ratsastusterapiaan, jota hän tekee muualla itsenäisenä ammatinharjoittajana.

Ajanvaraus fysioterapiaan tapahtuu Ajanvaraus-sivun kautta. Jos et pääsekään vastaanotolle sovitusti, varattu fysioterapia-aika tulee perua viimeistään 24h ennen sovittua tapaamista tai se laskutetaan hinnaston mukaisesti. Ajan siirto tai peruutus puhelimitse 044-0210041 (voit jättää myös puhe- tai tekstiviestin).


Vastaanotamme 2018 maanantaista torstaihin seuraavina ajankohtina:

Maanantai

Tiistai Keskiviikko Torstai

12:15-16:15

Ilona

8:00-14:45

Ilona

8:15-10:15

Ilona

8:15-10:15

Ilona

 14:00-16:15

Heidi

15:00-17:15

Heidi

Fysioterapeutin yksityisvastaanotolle voi tulla  myös ilman lääkärin kirjoittamaa fysioterapialähetettä. Kela korvaa 8 € enintään 60min fysioterapiasta lähetteellä vastaanotolle tuleville asiakkaille. Kela korvaa enintään 15 fysioterapiakertaa vuodessa. Fysioterapialähete on voimassa vuoden sen allekirjoitus päivämäärästä.

  enintään 60 min 5 kerran sarja  TENS, biopalaute…
Fysioterapia

65 €

300 € (á 60 €), hoitosarja alennus poistuu 31.12.2018

elektrodit 10-35 €

Harjoitusterapia pienliikuntaryhmässä

20 € 90 € (á 18 €)

160 € kurssi, 10 viikkoa/kertaa

Kaikki fysioterapeuttimme ovat myös koulutettuja pilatesohjaajia. Pilates pienliikuntaryhmissämme on korkeintaan 9 asiakasta, usein vähemmän. Tavoitteenamme on huomioida jokainen asiakas henkilökohtaisesti myös tunneillamme, ja ohjaamme myös käsin korjaamalla asentoa ja kehonkäyttöä tunneillamme. Lisätietoja liikuntapalveluistamme Pilates-paja -sivulta.