Fysioterapia

Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö. Ilosi fysioterapiavastaanotolla Kangasalan keskustassa työskentelevät fysioterapeutit Ilona Siitonen, Jenni Pärssinen,sekä Krista Manninen. Kouluttaudumme jatkuvasti ammattitaitomme ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Lisätietoja koulutustaustoistamme henkilökunta sivulla.

Ilosi fysioterapiavastaanotolle kaiken ikäiset asiakkaat tulevat tuki- ja liikuntaelinvaivoissa, ja leikkausta edeltävään ja leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen. Vastaanotollemme hakeudutaan myös erikoistuneeseen lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapiaan sekä äitiysfysioterapiaan odotusaikana ja synnytyksen jälkeen. Fysioterapiassa otetaan huomioon kuntoutujan elämäntilanne ja voimavarat osana kuntoutusprosessia.

Ajanvaraus fysioterapiaan tapahtuu Ajanvaraus-sivun kautta. Jos et pääsekään vastaanotolle sovitusti, varattu fysioterapia-aika tulee perua viimeistään 24h ennen sovittua tapaamista tai se laskutetaan hinnaston mukaisesti. Ajan siirto tai peruutus puhelimitse 044-0210041 (voit jättää myös puhe- tai tekstiviestin).

Fysioterapeutti Ilona Siitonen on hoitovapaalla kesä-heinäkuun, ja vastaanottaa sovitusti keskiviikkona 3.7., sekä torstait 11., 18. ja 25.7. ajanvaraus tekstiviestillä. Elokuun alusta ajanvaraus toimii jälleen kotisivujen kautta sähköisesti, ajat ovat jo varattavissa.

  enintään 60 min 5 kerran sarja  TENS, biopalaute…
Fysioterapia 300c 65 €

elektrodit 10-35 €

Harjoitusterapia pienliikuntaryhmässä

20 € 90 € (á 18 €)

160 € kurssi, 10 viikkoa/kertaa

Kaikki fysioterapeuttimme ovat myös koulutettuja pilatesohjaajia. Ohjaamme harjoitusterapiaa Pilates pienliikuntaryhmissämme on korkeintaan 9 asiakasta. Tavoitteenamme on huomioida jokainen asiakas henkilökohtaisesti myös tunneillamme, ja ohjaamme myös käsin korjaamalla asentoa ja kehonkäyttöä tunneillamme. Lisätietoja liikuntapalveluistamme Pilates-paja -sivulta.