Fysioterapia

Ilosi fysioterapiavastaanotolla Kangasalan keskustassa työskentelevät fysioterapeutit Ilona Siitonen, Heidi Salonen ja Jenni Pärssinen. Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö.

Ilosi fysioterapiavastaanotolle asiakkaat tulevat tyypillisesti tuki- ja liikuntaelinvaivoissa, kuten päänsäryn, niskakivun, selkäkivun tms. kiputilan takia. Vastaanotollemme hakeudutaan myös erikoistuneeseen lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapiaan sekä äitiysfysioterapiaan odotusaikana tai synnytyksen jälkeen. Asiakkainamme on kaikenikäisiä henkilöitä “vauvasta vaariin”. Fysioterapiassa huomioon otetaan asiakkaan elämäntilanteen ja voimavarat osana kuntoutusprosessia.

Ajanvaraus fysioterapiaan tapahtuu Ajanvaraus-sivun kautta. Jos et pääsekään vastaanotolle sovitusti, varattu fysioterapia-aika tulee perua viimeistään 24h ennen sovittua tapaamista tai se laskutetaan hinnaston mukaisesti. Ajan siirto tai peruutus puhelimitse 044-0210041 (voit jättää myös puhe- tai tekstiviestin).

Fysioterapeutin yksityisvastaanotolle voi tulla  myös ilman lääkärin kirjoittamaa fysioterapialähetettä. Kela korvaa 8 € enintään 60min fysioterapiasta lähetteellä vastaanotolle tuleville asiakkaille. Kela korvaa enintään 15 fysioterapiakertaa vuodessa. Fysioterapialähete on voimassa vuoden sen allekirjoitus päivämäärästä.

  enintään 60 min 5 kerran sarja  TENS, biopalaute…
Fysioterapia

65 €

300 € (á 60 €), hoitosarja alennus poistuu 31.12.2018

elektrodit 10-35 €

Harjoitusterapia pienliikuntaryhmässä

20 € 90 € (á 18 €)

160 € kurssi, 10 viikkoa/kertaa

Kaikki fysioterapeuttimme ovat myös koulutettuja pilatesohjaajia. Ohjaamme harjoitusterapiaa Pilates pienliikuntaryhmissämme on korkeintaan 9 asiakasta. Tavoitteenamme on huomioida jokainen asiakas henkilökohtaisesti myös tunneillamme, ja ohjaamme myös käsin korjaamalla asentoa ja kehonkäyttöä tunneillamme. Lisätietoja liikuntapalveluistamme Pilates-paja -sivulta.