Fysioterapia

Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö. Ilosi fysioterapiavastaanotolla Kangasalan keskustassa työskentelevät fysioterapeutit Ilona Siitonen, sekä tällä hetkellä äitiyslomalla vastaanottotyöstä olevat äitiysfysioterapeutit Jenni Pärssinen,sekä Krista Manninen. Kouluttaudumme jatkuvasti ammattitaitomme ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Lisätietoja koulutustaustoistamme henkilökunta sivulla.

Ilosi fysioterapiavastaanotolle kaiken ikäiset asiakkaat tulevat tuki- ja liikuntaelinvaivoissa, sekä leikkausta edeltävään ja leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen. Vastaanotollemme hakeudutaan myös erikoistuneeseen lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapiaan sekä äitiysfysioterapiaan odotusaikana ja synnytyksen jälkeen. Fysioterapiassa otetaan huomioon kuntoutujan elämäntilanne ja voimavarat osana kuntoutusprosessia.

Ajanvaraus fysioterapiaan tapahtuu Ajanvaraus-sivun kautta. Jos et pääsekään vastaanotolle sovitusti, varattu fysioterapia-aika tulee perua viimeistään 24h ennen sovittua tapaamista tai se laskutetaan hinnaston mukaisesti. Ajan siirto tai peruutus puhelimitse 044-0210041 (voit jättää myös puhe- tai tekstiviestin).

  enintään 60 min 5 kerran sarja  TENS, biopalauteharjoittelu
Fysioterapia 300c 65 €

henkilökohtaiset elektrodit 10-35 €

Harjoitusterapia pienliikuntaryhmässä

20 € 90 €

160 € kurssi, 10 viikkoa/kertaa