Ystävänpäivä kehonhuolto ja kahvit

10:30

14.2.2019

Asiakkaillemme maksuton hyvänmielen tapahtuma kiitokseksi työllistämisestämme <3

Hyvää ystävänpäivää ilosi asiakkaille!

Ajankohta: torstaina 14.2. ystävänpäivänä huolletaan kehoa klo 10:30 – 11:30 teeman mukaisesti selkärangan liikkuvuutta huoltaen, ja tunnin jälkeen juodaan ystävänpäivä kahvit/teet klo 11:30-12:30. Asiakkaamme ovat tervetulleita kahville, vaikkeivat haluaisi osallistua kehonhuoltoon.

Ohjaaja: ft Ilona Siitonen, ilosi yrittäjä

Kurssimaksu: ystävänpäivän tunti on ilosi asiakkaille maksuton, mutta ilmoittaudu mukaan tapahtumaan, jotta osaan varautua sopivaan määrään tarjottavia

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi tai viestit 044-0210041


Tulevat teemat ja loppukurssi 3x kerran kuussa / 48 € tai kertamaksulla 20 € / kerta:

14.3.2019 Lonkkanivelen alueen kehonhuolto

11.4.2019 Päänsäryn kuntoutus, niska-hartiaseudun liikkuvuus ja lihastasapaino

16.5.2019 Alaraajateema


Kehonhuollossa keskitytään tunnin ajan teeman mukaisesti huoltamaan kehoa ensin lämmitellen kehoa selkärangan rullauksien ja sivutaivutuksien avulla tai teeman mukaisesti hartioita pyöritellen, pehmeästi herätellen. Tunnilla käytetään lämpöhoitoa, joka on fysikaalinen hoitomenetelmä. Lämpö edistää rentoutumista ja lisää kudosten aineenvaihduntaa paikallisesti, ja tekee venytyksistä miellyttävämpiä, kun lihakset pysyvät joustavampina. Venytysten lisäksi voidaan hyödyntää rullia tai palloja apuvälineitä tavoitteen mukaisesti.

Ilosi kehonhuoltoryhmät ovat 4-9 asiakkaan harjoitusryhmiä, jossa fysioterapeuttiohjaaja kiertää ja korjaa asentoja, sekä antaa vaihtoehtoja. Tunneillamme pyritään huomioimaan jokainen asiakas yksilöllisesti, niin että huollosta saisi parhaan hyödyn ja samalla oppii jotain uutta itsestään. Kehotietoisuus paranee, kun hetkeksi pysähtyy kuulostelemaan ja huolehtimaan itsestään.