Yin & Yang – kohti tasapainoa

10:00

29.4.2023

Tapahtuma on täydellinen yhdistelmä dynaamista liikettä ja hermostoa rauhoittavaa paikallaanoloa, jossa yin ja yang tasapainottuvat

Yin & Yang – kohti tasapainoa

“Työpajassa sukellamme tutkailemaan, mistä oman elämämme tasapaino koostuu. Aloitamme dynaamisemmilla harjotteilla, joilla voimme vahvistaa sekä energisoida kehoa ja mieltä. Sen jälkeen syvennymme meditatiiviseen Yin-harjoitukseen, jossa jokainen saa pydähtyä oman itsensä äärelle pitkien venytysten ja syvien hengitysten kautta. Virittäydymme kuuntelemaan kehon, mielen ja sydämen viestejä, jotka ohjaavat meitä kohti tasapainoisempaa arkea. Työpajan kruunaa äänimaljarentoutus.”

Kohderyhmä: Työpaja sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin joogeille
Ajankohta: lauantaine 29.4. klo 10-12
Paikka: ilosi Pilates-paja, Liisantie 2 B, 36200 Kangasala
Hinta: 35 €. Maksun saa suorittaa ilosi tilille FI72 5104 0020 2149 40. Laita viesti osioon tiedoksi mitä maksat, niin pystymme kohdentamaan tämän kirjanpidossa oikein.
Vieraileva ohjaaja: Emilia Haljala on joogaohjaaja (RYT500) ja luovuusvalmentaja, joka on kerännyt joogaoppeja niin Intiassa, Ecuadorissa kuin Suomessakin. Emilian intohimo on yhdistää itseilmaisutaitoja sekä joogaa luovuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Emilian omat arvot ilo, vapaus ja luovuus ovat vahvasti läsnä hänen ohjauksessaan. Vuodesta 2018 Emilia on toiminut yrittäjänä Aloha Studiolla, jonka tunnelmalliset tilat sijaitsevat nykyisin Himoksella. Viime vuosina Emilia on täydentänyt osaamistaan kansainvälisellä luovuusvalmentajan koulutuksella ja toimii myös luovan työn ohjaajana.
Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi tai 044-0210041 / ilosi, Ilona Siitonen, hyvinvointiyrittäjä
Ilmoittautumiset ovat sitovia pienen ryhmäkoon vuoksi. Tapahtumaan mahtuu 7 asiakasta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli sairastut, voit pyytää ystävääsi osallistumaan tilallesi tai korvata poissaolosi ilosi viikkotunnilla myöhemmin.

Lämpimästi tervetuloa!