Yhteinen ilomme

16:00

1.2.2020

Valmennusta tulevaan elämänmuutokseen ja raskaushierontaa odottavalle äidille

Yhteinen ilomme on raskaushierontaa ja valmennusta pareille, jotka odottavat

Suurin yhteinen hankkeemme on käynnistynyt. Mitä se tarkoittaa meidän elämässämme? Miten se meitä muuttaa? Muuttaako se?

Lapsen koti on vanhempien suhde, sanotaan. Millaisen kodin lapselle annamme? Mitä odotuksia minulla on? Mitä odotuksia sinulla on?

Tässä valmennuksessa pysähdytte yhdessä pohtimaan tulevaa vauva-arkea ja elämää perheenä. Mitä ihania asioita se tuo tullessaan? Miten voitte yhdessä rakentaa perheestä toimivan tiimin? Teitä ohjataan lempeästi tehtävien ja keskustelujen avulla löytämään uuden  elämänvaiheenne rakennuspalikat.

Valmennuksessa parit työskentelevät kaksin. Asioita ei tarvitse jakaa eikä vastailla kysymyksiin toisten kuullen. Oma tarinanne pysyy teidän välissänne.

Kurssin hierontaosuudessa käydään yhdessä vaiheittain läpi raskaana olevan hieronta, jossa raskaana oleva on pääosin kylkimakuulla. Hieronnalla pyritään rentouttamaan raskaana olevaa, sekä helpottamaan mahdollisia raskauden tuomia kiputiloja. Hieronnassa käydään läpi pään ja niskan aluetta, hartiat, selkää, sekä käsiä ja jalkaterän/nilkan aluetta. Raskaana olevan on hyvä ottaa mahdolliset korut pois hierottavilta alueilta (korva, kaula, ranne) ja hiukset kannattaa olla auki.

Vaikka hieronta käydään läpi raskaana olevalle niin monia samoja tekniikoita voi hyödyntää kotioloissa myös toiselle osapuolelle eli opituista otteista on varmasti hyötyä myöhemminkin.

Kohderyhmä: raskaana oleva pariskunta, joka haluaa vaalia parisuhdettaan ja valmistautua tulevaan elämänmuutokseen

Ajankohta: lauantaina 1.2.2020 klo 16:00-18:00

Kurssimaksu: 35 € henkilö eli 70 € pariskunnalta

Kurssin ohjaajat: valmentaja Marja Molin ja hieroja Heidi Ruoho

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi Ilmoittautumiset kursseillemme ovat sitovia pienen ryhmäkoon vuoksi. Kurssi toteutuu, jos mukaan ilmoittautuu kaksi pariskuntaa. Kurssille otetaan korkeintaan kuusi paria.

Mukaan kurssille: muutama tyyny tukemaan raskaana olevan asentoa ja molemmille rennot vaatteet