Vauvahierontakurssi

11:30

13.11.2020

Vauvahierontaa, vuorovaikutusta vauvan kanssa ja vertaistukea vanhemmalle

Vauvahieronta tukee varhaista vuorovaikutussuhdetta ja on mukavaa yhdessäoloa vauvan kanssa! Hieronta aktivoi vauvan kehitystä, vähentää levottomuutta rentouttamalla ja rauhoittamalla vauvaa. Hieronta helpottaa ruuansulatusta, joten jos vauvasi kipuilee vatsavaivojen kanssa, hieronnasta saattaa olla apua niiden helpottamiseksi. Kurssilla käydään läpi myös joitain liikkeitä ja asentoja, joilla saatat edesauttaa vauvasi vatsan toimintaa.

Ilosi vauvahierontakurssilla Pilates-pajan harjoitustila lämmitetään sopivaksi, niin että vauvoilla on mukava lämmin olo vaippasillaan. Ota vauvalle mukaan pyyhe ja vauvahierontaöljy.

Vanhemman kannattaa ottaa mukaan juomapullo, ja pukeutua kevyesti ja joustavasti, ettei lämmitetyssä tilassa tule liian kuuma. Hieronta tehdään ilosi harjoitustilan lattialla jumppamaton ja oman pyyhkeen päällä.

DSC_3382Asiakaspalaute: “Vauva nukkui makeat yöunet kurssin jälkeen ja heräsi vain kerran syömään. En tiedä onko sen unirytmi nyt muutenkin muuttunut, mutta useat yöt menee vain yhdellä syötöllä. Olen ottanut taas tavaksi hieroa ennen nukkumaan menoa, kun vaihdan yökkärit päälle. Suurimmaksi osaksi vauva jaksaa keskittyä hierontaan, tosin välillä on aika villiä menoa! 😄
Päähieronta saa aikaan isot naurut!”

Kurssin kohderyhmä: vanhempi ja vauva, joka ei vielä liiku

Kurssin ohjaaja: hieroja Heidi Ruoho, joka on täydennyskouluttautunut vauvahierontaan

Seuraavan kurssin ajankohta: perjantaina 13.11. klo 11.30 (edetään vauvojen tahtisesti, kesto korkeintaan tunnin)

Kurssimaksu: 25 €

Ilmoittautuminen ja lisätietoja: asiakaspalvelu@ilosi.fi / puh.044-0210041. Ilmoittautumiset ovat sitovia.