Vauva-vanhempi Treeni

10:30

23.3.2021

Äitiysfysioterapeutin ohjaama treeni kunnon ylläpitämiseksi / kohottamiseksi vauva-aikana ilosi Pilates-pajan pienryhmässä ja etänä

Vauva-vanhempi Treeni

Vauva-vanhempi Treenissä tehdään koko kehon lihaskuntoharjoitus. Aluksi lämmitellään yhdessä lapsen kanssa ja tämän jälkeen tehdään lihaskuntoharjoituksia oman kehon painolla tai lapsen kanssa. Treeniliikkeet ovat sovellettuja harjoituksia synnytyksen jälkeiseen kuntoutumiseen sopien. Vauhdikkaan tunnin aikana lapset pääsevät mukaan harjoituksiin. Tunnin lopuksi tehdään muutamia liikkuvuusharjotteita.

Kurssin kohderyhmä: Äitiysfysioterapeutin ohjaama liikuntatunti pienharjoitusryhmässä, johon vauvat ovat tervetulleita mukaan ja saavat toimia lisäpainona ja vipeltää vapaasti tilassa.

Kurssille saa osallistua paikanpäällä ilosi PIlates-pajalla pienryhmässä tai etänä Facebook liven välityksellä, jolloin treenin voi tehdä yhtäaikaa muun ryhmän kanssa tai myöhemmin. Videolla näkyy vain ohjaaja (paitsi, jos joku vipeltäjä ehtii kuvaan).

Kurssin ajankohta: 23.3.2021 tiistaisin klo 10:30-11:30

Kurssin ohjaaja: äitiysfysioterapeutti Krista Manninen

Kurssimaksu:  10 viikkoa ja kertaa 170 € paikanpäällä ja/tai “ilosi Äitiys” etänä Facebookissa

Kurssimaksu sisältää ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön 31.5.2021 asti. Kurssimaksun suorittaessa asiakkaalla on kurssipaikka, eikä varauskalenterista tarvitse erikseen varata tuntipaikkaa.

Kurssimaksun saa suorittaa ilosi tilille Kangasalan Osuuspankki FI94 5104 0020 1165 74 ja viesti kohtaan kurssin nimi (ja oma nimi, jos et maksa omalta tililtä). Meillä on myös maksupääte ja kaikki liikuntasetelit käyvät.

Kurssille voi osallistua myös 5x sarjakortilla / 95 € voimassa 10 viikkoa tai kertamaksulla 22 €. Tuntipaikka tulee sarjakortilla varata itse varauskalenterissa. Kertamaksulla tuntipaikka tulee varata ilosi asiakaspalvelusta.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041 (viestit, soittopyynnöt)

Vauva-vanhempi treeni on korkeintaan 7 äidin ja vauvan harjoitusryhmä. Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Kurssi toteutuu, jos saamme ryhmään 4 asiakasta. Kurssin ajan on voimassa Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytäntö. Lisätietoja Pilates-menetelmästä ja käytännöistämme Pilates-paja -sivulla ja asiakaspalvelustamme.

Koronainfo: Käsien desinfiointi tuulikaapissa tullen mennen. Käsienpesu mahdollisuus wc:ssä. Suosittelemme omia välineitä hygienia syistä: jumppamatto ja pyyhke/viltti ja pienentyynyn? Tunneillemme saa osallistua vaan oireettomana. Maskin käyttö oman harkinnan mukaan.

Etäosallistumismahdollisuus Facebookissa “ilosi Äitiys” -ryhmässä kurssin ajan ja Baby Pilates sekä Vauva-vanhempi Treenit ovat käytettävissäsi useammankin kuin kerran eli kaksi treeniä viikottain samalla korvauksella voimassa koko kurssin ajan. Videoita ei saa kopioida eikä tallentaa.