Vauva/taapero jumppa

13:30

20.3.2018

Aikuisille tarkoitettu lihaskuntoryhmä, jossa vauva tai taapero saa olla lisäpainona. Kurssilla saat vinkkejä myös liikunnan soveltamiseksi kotona. Pikkulapsiajan ei tarvitse olla syy rapistuvalle lihaskunnolle.

Jumppa on liikuntatunti vanhemmille, jotka haluavat harrastaa vauvan tai taaperon kanssa, mutta vauva ei enää pötköttele somasti vaan haluaa osallistua! Lapsi toimii liikkeissä lisäpainona ja saa taitotasonsa mukaisesti osallistua rentoon liikuntahetkeen vanhemman kanssa. Fysioterapeuttiohjaaja kiertää korjaamassa asentoa ja antaa liikevariaatioita sekä yksilöllistä ohjausta. Tunnilla eriytetään harjoittelua tarpeen mukaan.

Vauva-/taaperojumpan edellytyksenä on, että vatsalihasten erkauma on palautunut. Tunnilla saa ohjausta omaan kehonkäyttöön ja lapsen nostamiseen selälle turvallisella tavalla. Tunnilla pidetään hauskaa ja hassutellaan, mutta jos pieni on väsynyt, niin hän saa myös nukkua ja ilosi Pilates-pajalta löytyy käsipainot vanhemmalle lisäpainoksi. Lapsi ei ole este liikunnalle vaan rikaste!


Kurssin kohderyhmä: vauvan tai taaperon kanssa (tai hänestä huolimatta) lihaskuntoliikuntaa harrastamaan haluava aikuinen

Kurssin ohjaaja: ft Ilona Siitonen on kahden pienen lapsen äiti, liikuntaneuvoja ja äitiysfysioterapeutti, joka on ohjannut liikuntaa vuodesta 2001

Kurssin ajankohta: 20.3.2018 alkaen tiistaisin klo 13:30-14:30. Edellinen ryhmä lopettaa klo 13:00, jolloin saa tulla sisälle teetä/kahvia ja sympatiaa vertaistukihetkeen muiden vanhempien kanssa.

Kurssimaksu: 160 €, 10 viikkoa/kertaa sisältää ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön 29.5.2018 asti.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041


Vauva ja taapero jumppa on korkeintaan 9 aikuisen ja lapsen harjoitusryhmä. Kurssipaikka on yhdelle aikuiselle kerrallaan, mutta aikuista voi vaihtaa, jos molemmat vanhemmat tai kummi haluavat kokeilla lapsen kanssa liikkumista. Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Kurssin ajan on voimassa Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytäntö. Lisätietoja Pilates-menetelmästä ja käytännöistämme Pilates-paja -sivulla ja asiakaspalvelustamme.