Unelmakarttavalmennus

10:00

23.11.2019

Valmenna elämääsi uusi suunta ja kulje sitä kohti

Mitä sinä haluat elämältäsi?

Tässä valmennuksessa selkiytät omia unelmiasi ja tavoitteitasi. Mihin suuntaan haluat elämäsi ja arkesi kulkevan? Mikä on seuraava tavoite urallasi, elämässäsi, arjessasi, suhteessasi, perheessäsi tai harrastuksissasi?

Arkielämän vaatimukset kaikkineen saattavat sumentaa tavoitteen tai unelmasi epäselväksi kuvaksi. Arjen pyöritys vaatii huomiosi, ei  jää aikaa miettiä, mitä minä oikein elämältä haluaisin. Tai ehkä et tällä hetkellä jostain syystä oikein saa kiinni siitä,  mihin pitäisi ryhtyä päästäksesi eteenpäin. Unelmakarttavalmennus auttaa tähän!

Unelmakarttavalmennus on menetelmä, jolla selkiytät omia tavoitteitasi ja unelmiasi konkreettiseen muotoon.

Valmennuksessa kerron, miten hyödynnät unelmakarttaasi suunnistaessasi kohti sitä rastia, jonka valitsit; kohti sitä maalia, jossa sinun on hyvä olla.

Unelmakartta askarrellaan konkreettisen “kartan” muotoon. Otat sen mukaasi tukemaan reitinvalintoja matkallasi kohti unelmia. Kompassinasi toimii sisäinen äänesi, oma viisautesi, jonka avulla kartan rakensitkin. Tämä valmennusmenetelmä on hauska, inspiroiva ja toimiva! Tule mukaan seikkailulle omaan unelmaelämääsi. Suunnittele siitä juuri niin upea kuin haluat. Sinä päätät, mitä elämälläsi teet!

Valmennuksessa kerron miten mieli ottaa vastaan unelmakartan ja  miten se toimii. Teemme lempeän matkan itseen rentoutusharjoituksessa mielikuvaharjoitteiden avulla ja sen jälkeen sinä teet oman unelmakarttasi. Saat ohjeet, miten sitä hyödynnetään. Ryhmävalmennuksen aikana sinun ei tarvitse jakaa omia ajatuksiasi, työskentely tapahtuu vain oman itsesi kanssa.

Kohderyhmä: Kaikille, jotka pohtivat jotain asiaa omassa elämässään. Sinulla ei tarvitse olla mitään ongelmaa tai haastetta vaan halu katsoa elämääsi uudella tavalla ja ehkä tarvetta tehdä jotain toisin. Valmennus sopii kaikenlaisiin tilanteisiin, joissa olet etsimässä suuntaa tai selkiyttämässä tavoitteitasi.

Ajankohta: lauantaina 23.11. klo 10:00-12:30

Valmentaja: Marja Molin

Kurssimaksu: 40 €, sisältää valmennuksen, materiaalit ja teetarjoilu. Syystalven 2019 Unelmakarttavalmennukseen osallistuneille 45min yksilövalmennus kaupan päälle!

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi

Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä kurssin toteutumiselle. Kurssi toteutuu, jos mukaan ilmoittautuu 4 asiakasta. Kurssille mahtuu 10 asiakasta. Tämä kurssi ei kuulu ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön piiriin.

Unelmakartta sopii myös henkilökohtaisen valmennuksen lähtökohdaksi. Sen avulla pääset valmentajan avulla heti toimintasuunnitelmaa tekemään! Varaa aika henkilökohtaiseen valmennukseen ilosi sähköisen ajanvarauksen kautta (tunnin aika).