Terapeuttinen Jooga

10:00

7.4.2018

Hatha Joogaa rauhoittavaa ja palauttavaa harjoitusta kaipaaville fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä

Terapeuttinen Jooga

Terapeuttisen joogan tunneilla harjoitetaan kokonaisvaltaisesti sekä kehoa että mieltä. Jokainen tunti pitää sisällään hengitys-, keskittymis- ja asanaharjoituksen sekä ohjatun syvärentoutuksen. Painopiste harjoituksessa on oman kehon kuuntelussa ja tietoisessa läsnäolossa. Harjoittelijat pyritään huomioimaan yksilöllisesti ja jokaisessa asanassa löytämään yksilöllisesti sopiva anatominen linjaus sekä asanan variaatio.

Kokonaisuutena terapeuttinen joogaharjoitus edistää kehotietoisuutta, vahvistaa ja tasapainottaa hermojärjestelmän toimintaa sekä auttaa kehoa ja mieltä palautumaan kuormituksesta. Jooga-asanat myös harjoittavat monipuolisesti kehon stabiliteettia, liikkuvuutta sekä asennon ja liikkeen hallintaa. Harjoitusvaikutukset ja niiden ylläpysyminen edellyttävät tavallisesti säännöllistä ja pitkäaikaista harjoittelua, mutta monia niistä on mahdollista kokea jo yksittäisenkin tunnin aikana ja sen jälkeen.

Kurssin kohderyhmä: Hatha Joogaa rauhoittavaa ja palauttavaa harjoitusta kaipaaville

Kurssin ohjaaja: ft Merja Koskensalo, Varuna

Kurssin ajankohta: 7.4. / 21.4. / 5.5. / 19.5.2018 klo 10:00-11:30

Kurssimaksu: 28 € / kerta tai 100 € / 4 kertaa


Yleisiä ohjeita:

Ota mukaan tunnille mukavat, joustavat vaatteet sekä erillistä lämmintä vaatetusta syvärentoutusta varten.

Ennen harjoitusta on hyvä olla syömättä noin kahteen tuntiin, jotta harjoituksen tekeminen on miellyttävämpää.

Ilmoitathan etukäteen, mikäli sinulla on erityisiä tuki- ja liikuntaelinongelmia tai sairauksia tai mikäli olet raskaana. Näissä tilanteissa varmista myös lääkäriltä mahdollisuutesi osallistua tunnille.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041. Kursseille ilmoittautumiset ovat sitovia. Kurssi toteutuu, jos ryhmään ilmoittautuu 4 asiakasta, ja kurssilla on 9 asiakaspaikkaa. Laita ilmoittautumisviestiin nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssilla on voimassa ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytäntö ja maksukäytäntö: Pilates-paja

Lämpimästi tervetuloa mukaan!