Terapeuttinen Jooga

10:00

21.4.2018

Hathajoogaa aloitteleville sekä kaikille rauhoittavaa ja palauttavaa harjoitusta kaipaaville sopiva joogakurssi fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä

Terapeuttinen Jooga

Tunnilla harjoitetaan sekä kehon että mielen liikkuvuutta ja stabiliteettia rauhalliseen tahtiin ja liikettä hengitykseen yhdistäen. Painopiste harjoituksessa on tietoisessa läsnäolossa ja omien voimavarojen tunnistamisessa. Harjoituksia tehdään pääosin lattiatasossa ja jokaisessa asanassa pyritään löytämään omalle keholle sopiva linjaus. Tietoisen liikkeen ja hengityksen avulla, myös hermojärjestelmä tasapainottuu, mieli tyyntyy ja rauhoittuu. Harjoitus päätetään ohjattuun syvärentoutumiseen.

Tunnin luonteen takia Terapeuttinen Jooga on 7.4.2018 alkaen 90min rauhoittumiselle tilaa antava harjoitus, joka ohjataan kerran pari kuukaudessa. Jokaiseen harjoitukseen on erillinen ilmoittautuminen. Myymättä jääneet kurssipaikat avataan edellisenä päivänä varauskalenterissa, jolloin ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvaajat voivat varata tuntipaikan. Tunnin keston vuoksi korvaustunti on 1 kerta + 12 € lisämaksu, joka suoritetaan tunnin yhteydessä.

Kurssin kohderyhmä: hathajoogaa aloitteleville sekä kaikille rauhoittavaa ja palauttavaa harjoitusta kaipaaville

Kurssin ohjaaja: ft Merja Koskensalo, Varuna osuuskunta

Kurssin ajankohta: 21.4. / 5.5. / 19.5.2018 klo 10:00-11:30

Kurssimaksu: 28 € / kerta


Yleisiä ohjeita:

Ota mukaan tunnille mukavat, joustavat vaatteet sekä erillistä lämmintä vaatetusta syvärentoutusta varten.

Ennen harjoitusta on hyvä olla syömättä noin kahteen tuntiin, jotta harjoituksen tekeminen on miellyttävämpää.

Ilmoitathan etukäteen, mikäli sinulla on erityisiä tuki- ja liikuntaelinongelmia tai sairauksia tai mikäli olet raskaana. Näissä tilanteissa varmista myös lääkäriltä mahdollisuutesi osallistua tunnille.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041. Kursseille ilmoittautumiset ovat sitovia. Kurssi toteutuu, jos ryhmään ilmoittautuu 4 asiakasta, ja kurssilla on 9 asiakaspaikkaa. Laita ilmoittautumisviestiin nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssilla on voimassa ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytäntö ja maksukäytäntö: Pilates-paja

Lämpimästi tervetuloa mukaan!