Terapeuttinen jooga

12:30

3.2.2018

Vasta-alkajille soveltuva 90min lempeä tutustuminen joogaan fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä

Terapeuttisen Joogan peruskurssilla käydään läpi keskeisimmät harjoituksen periaatteet, vaikutukset ja tavoitteet. Kurssi (90min) pitää sisällään sekä asana- ja hengitysharjoituksia että noin 10-15min kestävän syvärentoutumisharjoituksen tunnin päätteeksi. Asanaharjoituksessa käydään läpi monipuolisesti sekä kehoa vahvistavia että avaavia liikkeitä ja opitaan samalla kuuntelemaan niiden vaikutuksia myös mielen tasolla. Kaikissa asennoissa ja liikkeissä pyritään löytämään juuri omalle keholle sopiva ja turvallinen taso. Peruskurssilla ohjauksen tahti on rauhallinen ja se sopii hyvin myös vasta-alkajille. Suosittelemme tulemaan kurssille avoimin mielin. Näytetunnillemme osallistuneet koeasiakkaat olivat ensimmäisen kerran joogatunnilla, ja saimme ohjaajasta ja tunnista myönteistä palautetta, vaikka ennakkoluuloja oli!


Kurssin kohderyhmä: kurssi on 90min tutustuminen joogaan fysioterapeutin ohjauksessa ja sopii vasta-alkajille

Kurssin ohjaaja: ft Merja KoskensaloVaruna

Kurssin ajankohta: lauantaina 3.2. klo 12:30-14:00.

Ensimmäinen kurssi 3.2. klo 10:15 tuli täyteen ensimmäisen vuorokauden aikana, joten Merja lupasi ohjata samana iltapäivänä vielä toisen kurssin klo 12:30 alkaen.

Tämän jälkeen lisäämme joogan viikkoaikatauluumme lauantaille, jos sopiva määrä säännöllisiä harrastajia löytyy. Tulevaisuuden tavoitteenamme on saada aikatauluumme rauhallisemmin ja reippaammin etenevä Terapeuttisen Joogan -harjoitusryhmä lauantaille. Ole aktiivinen nyt, jos kaipaat lisää joogaa Kangasalle! Hinnoittelumme on linjassa Pilates-kurssiemme kanssa.

Kurssimaksu: 28 € / 90min

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041

Kurssille ilmoittautumiset ovat sitovia. Kurssi toteutuu, jos ryhmään ilmoittautuu 4 asiakasta, ja kurssilla on 9 asiakaspaikkaa.