SYYSKAUSI 11.8.2024 alkaen

17:00

11.8.2024

Kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tueksi suunnitellut harjoitukset kokeneiden ammattilaisten ohjauksessa pienryhmissämme Kangasalla

Syyskausi 11.8.-19.10.2024

Kurssimme toteutetaan pääsääntöisesti 10 kerran ja viikon kursseina kokeneiden liikunnan ammattilaisten ja fysioterapeuttien ohjaamissa pienryhmissä ilosi Studiolla Kangasalla.

Meillä on mahdollista harjoitella myös 5x sarjakortilla ilman kurssipaikkaa tai osallistua kertamaksulla tai yksittäisiin tapahtumiimme, jotka löydät etusivultamme.

Meillä käy kaikki liikunta- ja hyvinvointiedut maksuvälineenä, joista löydät lisätietoja hinnasto-sivulla.

Olemme täällä hyvinvointisi tukena – auttamassa sinua pysähtymään itsesi äärelle kehomielitunneillamme ja yksityisvastaanotollamme. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi tai p.044-7214788 whatsapp-viestillä (nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite). Ilmoittautumiset ovat sitovia pienen ryhmäkoon vuoksi. Lisätietoja käytännöistämme ajanvaraus ja ilmoittautuminen-sivulla.

Varaamalla kurssipaikan, sinulle on varattuna tuntipaikka kuluvan kauden ajan, mutta voit vaihtaa tuntipaikkaa omien menojesi mukaisesti sähköisessä varausjärjestelmässämme niin usein kuin haluat. Huomaathan kuitenkin, että tuntipaikka tulee perua järjestelmässämme viimeistään 6h ennen tunnin alkua, mikäli haluat korvata poissaolosi. Tuntipaikkoja voi myös jonottaa ja tieto tuntipaikasta tulee sinulle järjestelmäämme antamaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään 6h ennen tunnin alkua. Peruutuksia ja varauksia voi tehdä myös 6h aikarajan sisällä, mutta peruutuksista ei saa hyvitystuntia.

Kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tukena

– Ilona Siitonen & ilosi ammattilaistiimi –