Synnytykseen valmistautuminen

13:00

1.4.2021

Synnytykseen valmistavaa äitiysfysioterapiaa 3 odottajan pienryhmässä reiluilla turvaväleillä

Synnytykseen valmistautuminen äitiysfysioterapiakurssilla keskitytään valmistamaan kehoa tulevaa synnytystä varten. Kurssilla tehdään harjoituksia, jotka parantavat kehonhahmotusta ja kehotietoisuutta lantion alueella ja tavoitteena on tasapainottaa lantion aluetta, jolloin synnytys on yleensä sujuvampi. Tärkeässä osassa on myös lantionpohjan lihasten löytäminen ja harjoittelu – vahvat lihakset kestävät paremmin venytystä, jota kasvava vatsa aiheuttaa ja synnytyksestä palautuminen helpottuu kun lantionpohjan lihaksia osaa harjoitella jo ennen synnytystä.

Vahvistamisen lisäksi kurssilla keskitytään lantionpohjan ja lantion alueen rentouttamiseen erilaisin keinoin ja asennoin, minkä tärkeys korostuu synnytyksen lähestyessä. Näiden lisäksi kurssi sisältää koko kehoa vahvistavaa harjoittelua ja liikkuvuusharjoittelua ryhmäläisten tarpeiden mukaan, erilaiset hengitysharjoitukset ovat myös osa kurssia.

Kurssi toimii hyvin itsenäisenä kokonaisuutena, mutta suosittelemme ennen kurssia äitiysfysioterapian ensikäyntiä. Normaalisti käynti on 85 €/ 75min, mutta kurssin yhteydessä 70 €/ 75min.

Kurssin ajankohta: 1.4.2021 alkaen torstaisin klo 13-14

Kurssin ohjaaja: äitiysfysioterapeutti Jenni Pärssinen

Kurssimaksu: 99 € sisältää kolme (3) tunnin äitiysfysioterapiakertaa 3 asiakkaan pienryhmässä, kurssimateriaalin ja ilosi odottavien äitien kuntoutukseen tarkoitetut etätunnit Facebookissa kurssin ajaksi.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi

Ilmoittautumiset kurssille ovat sitovia pienen ryhmäkoon vuoksi. Sairastapauksissa poissaolon saa korvata kurssin aikana ilosi Pilates-pajan pilates, jooga ja pILOga -ryhmissä, kun on oireeton. Tunneillemme saa osallistua vain oireettomana.

Paikanpäälle voi saapua noin 10min ennen tunnin alkua valmistautumaan. Riisu ulkojalkineet tuulikaapissa ja desinfioi kätesi. Naulakko, wc ja ilosi vastaanotto löytyvät harjoitustilan jälkeen. Suosittelemme oman jumppa-alustan ym. välineiden käyttöä koronan vuoksi. Meiltä voi lainata välineitä tarvittaessa, jolloin toivomme apua niiden desinfioinnissa tunnin jälkeen.