Power Pilates perjantai

16:30

20.4.2018

Puolentoistatunnin yhdistelmä kehonpainoharjoittelua, Pilatesta ja dynaamista liikkuvuusharjoittelua - kerran kuussa!

Power Pilates perjantai on loistava tapa nollata työviikko ennen viikonloppua! Luvassa on 90 minuutin yhdistelmä kehonpainoharjoittelua, Pilatesta ja dynaamista liikkuvuusharjoittelua. Tunnilla haastetaan kehonhallintaa ja syviä lihaksia sekä pidetään hauskaa ft Heidi Salosen valvovan silmän alla! Heidi antaa harjoittelijoille sopivia variaatioita liikkeistä ja eriyttää harjoittelua tarpeen mukaan fysioterapeutin ohjaamassa pienliikuntaryhmässä.

Kohderyhmä: tehokkaasta fyysisestä harjoittelusta pitävät, jotka kaipaavat sitä tunnetta, että lihakset ovat vähän arat seuraavana päivänä

Ajankohta: perjantaina 20.4. klo 16:30-18:00 (Kevätkauden viimeinen)

Ohjaaja: ft Heidi Salonen (kuvassa alla)

Kurssimaksu: 28 € / 90min

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi tai p.044-0210041. Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä kurssin maksimi osallistujamäärä on 9 asiakasta, ja jokainen asiakas on tärkeä kurssin toteutumiselle! Jos kurssipaikkoja jää, niin myymättä jääneet kurssipaikat avataan edellisenä iltana varauskalenterissa, ja niitä voi hyödyntää ilosi Pilates-pajan poissaolon korvaajana, jolloin tuntipaikan voi varata itse ja tunnilla peritään 12 € lisämaksu (kesto 90min).