pILOga

20:00

20.10.2021

Tietoista läsnäoloa ja hyvinvointia tukevaa fyysistä harjoittelua fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä pilateksen ja joogan liikekieltä hyödyntäen

pILOga yhdistää pilates- ja joogaharjoitteita

omaa kehomieltä kuunnellen fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä. Tunti alkaa hengitykseen keskittymisellä ja tietoisen läsnäolon harjoituksella omalla mattopaikalla pysähtyen. Lämmittelyn aikana saatetaan nousta hetkeksi seisomaan, mutta suurin osa tunnista tapahtuu kontaktissa alustan kanssa.

Harjoitus vahvistaa läsnäoloa hetkessä ja edistää kehotietoisuutta. Tiedostaminen eli mieli mukana omassa kehossa on tärkeässä osassa harjoitusta, sillä kipujen taustalla on usein muussa arjessa huomaamatonta lihasten jännittämistä, josta saa päästää irti, samalla kun kehon syviä lihaksia opitaan tunnistamaan ja aktivoimaan.

pILOga tunnista puuttuu itämaisille lajeille tyypillinen uskonnollinen filosofia. Meidän filosofiamme on tietoista, hyväksyvää, kannustavaa ja voimaannuttavaa läsnäoloa, ja pohjakoulutustaustastamme johtuen hyvin konkreettiista ja fyysistä. pILOga sopii kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja kehomieliyhteyden vahvistamisesta kiinnostuneille harrastajille. Osallistuminen ei edellytetä aiempaa harjoitustaustaa.

Seuraavat pILOga-kurssit alkavat keskiviikkona 20.10. klo 20-21 ja torstaina 21.10. klo 7-8 ilosi Pilates-pajalla
Kurssin kesto on 10 kertaa ja viikkoa, mikä sisältää ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön kuluvan 10 viikon kauden ajan.

Kurssin ohjaa keskiviikkoisin ft Aino Palomäki ja torstaisin ft Ilona Siitonen
Kurssimaksu 170 € Kurssimaksun saa suorittaa ilosi tilille Kangasalan Osuuspankki FI94 5104 0020 1165 74 ja viesti kohtaan kurssin nimi (ja oma nimi, jos et maksa omalta tililtä). Meillä on myös maksupääte ja kaikki liikuntasetelit käyvät.
Kurssille on pienen ryhmäkoon vuoksi ennakkoilmoittautuminen asiakaspalvelu@ilosi.fi tai 044-0210041 (laita viestiin nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero). Pienen ryhmäkoon vuoksi kursseillemme ilmoittautumiset ovat sitovia. Kurssi toteutuu, jos ryhmään ilmoittautuu mukaan 4 kurssilaista. Kurssilla on 9 asiakaspaikkaa.