pILOga

07:45

1.6.2023

Tietoista läsnäoloa tukevaa fyysistä harjoittelua fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä

pILOgassa yhdistyy pilates- ja joogaharjoittelu ja liikunnan ilo

Mikä ihana tapa aloittaa päivä!

Tunti alkaa hengitykseen keskittymisellä ja tietoisen läsnäolon harjoituksella omalla mattopaikalla pysähtyen. Lämmittelyn aikana saatetaan nousta hetkeksi seisomaan, mutta suurin osa tunnista tapahtuu kontaktissa alustan kanssa.
Harjoitus vahvistaa läsnäoloa hetkessä ja edistää kehotietoisuutta. Tiedostaminen eli mieli mukana omassa kehossa on tärkeässä osassa harjoitusta, sillä kipujen taustalla on usein muussa arjessa huomaamatonta lihasten jännittämistä, josta saa päästää irti, samalla kun kehon syviä lihaksia opitaan tunnistamaan ja aktivoimaan.
pILOga tunnista puuttuu itämaisille lajeille tyypillinen uskonnollinen filosofia. Meidän filosofiamme on tietoista, hyväksyvää, kannustavaa ja voimaannuttavaa läsnäoloa, ja pohjakoulutustaustastamme johtuen hyvin konkreettiista ja fyysistä. pILOga sopii kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja kehomieliyhteyden vahvistamisesta kiinnostuneille harrastajille. Osallistuminen ei edellytetä aiempaa harjoitustaustaa.

Ajankohta: torstaisin 1.-29.6. klo 7:45-8:45
Paikka: ilosi (toimipiste tarkentuu vielä)

Kurssin ohjaa: ft ft Aino Palomäki 
Kurssimaksu: 85 € 5 kertaa/viikkoa, mikä sisältää ilosi poissaolojen korvauskäytännön 12.8. asti.
Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi tai 044-0210041 (laita viestiin nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero). Pienen ryhmäkoon vuoksi kursseillemme ilmoittautumiset ovat sitovia. Kurssi toteutuu harkinnanvaraisesti.