Pilates menetelmän perusteet

10:00

8.1.2022

Pilates menetelmän perusteita fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä rauhallisesti edeten ilosi Pilates-pajalla Kangasalla

Pilates-menetelmän perusteet 90min kurssi

Pilates on kehontuntemusta lisäävää kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, jossa yhdistyy liikkuvuus, lihaskunto ja tasapainoharjoittelu. Liikkeet tehdään perinteisesti syvennetyn lateraalihengityksen tahtiin, joka saattaa vaatia hieman harjoittelua. Tällä kurssilla tutustutaankin Pilates menetelmän keskeisiin harjoitusperiaatteisiin ja madalletaan kynnystä osallistua ilosi Pilates-pajan Pilates-kursseille, joista on koettu hyötyä erilaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, kiputiloihin ja stressiin.
Pilates parantaa läsnäoloa omassa kehossa ja harjoittelu onkin hyvin kokonaisvaltaista kehon ja mielen harjoittelua. Pilateksen perusteet kurssille uskaltaa osallistua, vaikka olisi rapakuntoinen. Kaikki pilatesohjaajamme ovat fysioterapeutteja ja huomioimme jokaisen asiakkaan myös yksilöllisesti pienryhmissämme.

Kohderyhmä: uudet harrastajat ja pidemmän tauon jälkeen Pilateksen pariin palaavat
Kurssin ajankohta: lauantaina 8.1.2022 klo10.00-11.30
Kurssin ohjaaja: Aino Palomäki
Kurssimaksu: 28 € sisältää 90min ohjauksen
Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041 (nimi, puh ja säpo)
Pilates perusteet kurssi on korkeintaan 9 asiakkaan harjoitusryhmä. Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Kurssi toteutuu, jos mukaan ilmoittautuu 4 asiakasta. Lämpimästi tervetuloa mukaan!