Pilates menetelmän perusteet

19:00

9.8.2023

Pilateksen perusteita fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä rauhallisesti edeten

Pilates menetelmän perusteet

Pilates on kehontuntemusta lisäävää kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, jossa yhdistyy liikkuvuus, lihaskunto ja tasapainoharjoittelu. Liikkeet tehdään perinteisesti syvennetyn lateraalihengityksen tahtiin, joka saattaa vaatia hieman harjoittelua. Tällä kurssilla tutustutaankin Pilates menetelmän keskeisiin harjoitusperiaatteisiin ja madalletaan kynnystä osallistua ilosi pilateskursseille, joista on koettu hyötyä erilaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, kiputiloihin ja stressiin.

Pilates parantaa läsnäoloa omassa kehossa ja harjoittelu onkin hyvin kokonaisvaltaista kehon ja mielen harjoittelua. Pilateksen peruskurssille uskaltaa osallistua huonokuntoisempikin, sillä pienryhmässä jokainen tekee omaa harjoitusta omaan tahtiinsa.

Kohderyhmä: uudet harrastajat, vähän aikaa harrastaneet ja pidemmän tauon jälkeen pilateksen pariin palaavat
Kurssin ajankohta: keskiviikkona 9.8.
klo 19:00
Paikka: ilosi Pilates-pajalla, Liisantie 2B, Kangasala. Tila on harmoninen ja sopii aistiherkille.
Kurssin ohjaaja: ft Aino Palomäki
Kurssimaksu: 28 € sisältää 90min kurssin. Maksun voi suorittaa ennen kurssin ajankohtaa ilosi tilille FI72 5104 0020 2149 40. Laita viesti osioon tiedoksi mitä maksat, niin pystymme kohdentamaan tämän kirjanpidossa oikein. Lähetämme kuitin etänä tehdystä maksusta sähköpostiisi. Meillä käyvät myös kaikki liikuntaedut ja korttimaksut.
Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041. Kurssilla on 9 asiakaspaikkaa ja ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Kurssi toteutuu, jos mukaan ilmoittautuu 4 asiakasta.
Mukaan: Joustava vaatetus, ei liikuntajalkineita. Juomapullon ja pienen pyyhkeen voi ottaa mukaan, mutta ei ole välttämätöntä. Meiltä löytyvät pilatesmatot ja muut harjoitusvälineet.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!