Pilates- ja patikointimatka Espanjaan 2019

12:00

2.6.2019

Pilatesta rannalla ja patikointia Espanjan vuoristoisissa maisemissa ilosi kanssa

Pilates- ja patikointimatka Espanjan Aurinkorannikolla

2.6.2019

sunnuntai

FUENGIROLA

Matkapäivä oman valinnan mukaan 1.-2.6.2019

20:00 kehoa huoltava Pilates ja venyttelyharjoitus rannalla, josta lisätietoja lopuksi!

3.6.2019

maanantai

MANILVA

9:00 lähtö asunnolta ja asiakkaiden poimiminen mukaan matkaan, joihin varataan reilu tunti suuntaansa. Matkalla on mahdollisuus täydentää eväitä.

Reitti on noin 10 km, nousua ja laskua 350m, korkein kohta 324m meren pinnan yläpuolella, kesto vauhdista riippuen noin 5 tuntia. Patikointi huipentuu uimiseen luonnossa sijaitsevassa roomalaisessa ”kylpylässä”. Eväisen lisäksi mukaan uikkarit ja pyyhe. Mukaan riittävästi juomista!

Päivällinen läheisessä ravintolassa omakustanteisesti tai kotimatkalla sopivassa kohteessa, jonka jälkeen siirtyminen autolla takaisin hotellille.

4.6.2019

tiistai

ANTEQUERA

9:30 Herättelevä ja palauttava Pilates 75min rannalla + uinti meressä

Syökää välipala / lounas ja valmistautukaa patikointiin…

12:30 lähtö asunnolta ja asiakkaiden poimiminen matkalta kyytiin, matkaan menee reilu tunti. Patikoinnin lähtökorkeus 1200m meren pinnan yläpuolella! Reitti on vain noin 3 km, nousua ja laskua noin 70m, kesto vauhdista riippuen noin 2h.

Patikoinnin päälle on mahdollista syödä yhdessä omakustanteisesti. Illalla on vapaa-aikaa.

5.6.2019

keskiviikko

CAMINO DEL REY

10:00 Lähtö asunnolta ja asiakkaiden poimiminen mukaan kyytiin. El Chorrossa lounas tai eväs mahdollisuus ennen patikointia omakustanteisesti.

14:00 LÄHTÖ maksetulle reitille!

20:00 kehoa huoltava Pilates ja venyttelyharjoitus rannalla

6.6.2019

torstai

FUENGIROLA

Aamu Pilates, illalla “espanjalainen ilta” näytöksineen ja illallisineen

9:30 Herättelevä ja palauttava Pilates 75min rannalla + uinti meressä.

Päivällä vapaa-aikaa

17:00 Bussikuljetus ”Espanjalaiseen iltaan” klo 18:00 hevosnäytös, vapaa-aikaa talleilla, klo 20:00 BBQ illallinen ja klo 21:30 flamenco show ja 22:30 kuljetus takaisin

7.6.2019

perjantai

GIBRALTAR

10:00 Lähtö asunnolta ja asiakkaiden poimiminen mukaan matkaan, johon varataan noin 2h aikaa. Tulemme ylittämään Gibraltarin rajan kävellen, joten passit mukaan.

Syömme kohteessa lounaan, välipalaa ja päivällisen omakustanteisesti, ja eväitä voi ostaa kaupungiltakin. Kohteessa eivät aina käy eurot, mutta kortit kyllä. Apinakallion valloitukseen kannattaa varata hyvät jalkineet ja koko päivä aikaa! Huonojalkaisimmat voivat tulla toiseen suuntaan kaapelihissillä tai turistibussilla omakustanteisesti. Kävelyä kertyy silti rajanylityksineen.

8.6.2019

lauantai

FUENGIROLA

9:30 Herättelevä ja palauttava Pilates 75min rannalla + uinti meressä.

Päivällä vapaa-aikaa

19:00 omakustanteinen yhteinen päivällinen yhteisen matkan päätteeksi

9.6.2019

sunnuntai

7:30 asiakkaiden poimiminen kyytiin, matkaan lentokentälle varataan 30min (kesto 20min), lento Málagan lentokentältä 10:35.

Ilosi Pilates- ja patikointimatkan kustannukset, ilosi osuus 640 € sisältää:

  • 5 Pilates-harjoitusta á 75min: sunnuntaina ja keskiviikkona illalla klo 20:00, sekä tiistaina, torstaina ja lauantaina klo 9:30. Paikka: El Castillo de Sohail -linnan edustalla rannalla ennalta sovittuna ajankohtana (ks.ohjelma). Mukaan: Iso rantapyyhe tai jumppamatto alustaksi. Uimapuku alle tai mukaan, sekä toinen pyyhe kuivaamiseen, joka toimii myös lämmittävänä vilttinä rentoutusharjoituksissa tai selän tukena istumaan rullauksissa. Aurinkolasit, juomista, evästä, rantasandaalit…
  • 4 ohjattua patikointiretkeä kuljetuksineen: Manilva, Antequera, Camino del Rey, Gibraltar
  • Pääsyliput Camino del Reylle ja espanjalaiseen iltaan
  • Valokuvauksen kohteessa ja kuvakirjan matkasta

Ilosi osuus on jaettavissa kolmeen 215 € maksuerään, josta maksamalla ensimmäisen erän varaat paikan matkalta. Voit halutessasi maksaa myös koko summan kerralla. Maksu suoritetaan laskulla ilosi tilille.

Ilosi osuuden lisäksi kustannettavaksi tulevat omat lennot kohteeseen Helsinki-Málaga, suorat lennot Finnairilla noin 300 € meno-paluu, kuljetukset lentokentälle ja kotiin Suomessa, hotelli, omat ateriat ja ostokset. Jos haluat säästää kuluissa ja suunnitella kimppakyytiä ja jakaa hotellihuoneesi, laitathan tästä tietoa ilmoittautumisen yhteydessä, niin yritän auttaa järjestelyissä. Lentojen ja hotellin varaamiseen annan ohjeen.

Ennen matkalle lähtöä vietämme iltaa yhdessä tutustuen ja tapaksia syöden ravintola Bodega Saludissa Tampereella, niin että jokainen voi vielä kysyä, jos matkaan liittyen on kysyttävää. Matkan jälkeen varaamme ajan yhteiselle illalliselle, jossa kuvakirjan jaetaan ja muistellaan yhdessä tehtyä matkaa. Jokainen kustantaa omat sapuskansa.

Mukaan voi ottaa myös perheensä, jos vain toinen vanhemmista osallistuu Pilates-harjoituksiin ja toinen on lasten kanssa tämän ajan. Voin auttaa lastenhoidon järjestämisessä, jos molemmat vanhemmat haluavat osallistua Pilatekseen. Patikointiretkille lapset ovat tervetulleita mukaan kävellen tai kantorepussa/-rinkassa ikänsä mukaisesti vanhempiensa vastuulla. Lapsien osallistumismaksu sovitellaan ikätason mukaisesti.

Toiveita ja ilmoittautumisia saa laittaa jo tässä vaiheessa: asiakaspalvelu@ilosi.fi, asiakaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Ilona, ilosi