Pilates alkeet

18:15

12.2.2019

Pilateksen alkeiden harjoittelua rauhalliseen tahtiin fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä, jossa jokainen asiakas saa myös henkilökohtaista ohjausta

Pilates alkeet -kurssilla harjoitellaan menetelmän perusteita

Kurssilla tehdään alkeistason mattopilates harjoitusliikkeitä kontaktissa alustan kanssa. Harjoitusliikkeet ovat helppoja ja lähtötasoksi sopii rapakunto.

Ilosi Pilates-pajan harjoitusryhmät ovat korkeintaan 9 hengen pienliikuntaryhmiä, joiden ohjaajana toimii koulutettu fysioterapeutti ja pilatesohjaaja. Autamme asiakkaitamme löytämään hyvän asennon, ja käymme myös käsin korjaamassa asentoa ja ryhtiä. Olemme saaneet kiitosta erityisesti asiakaslähtöisyydestämme. Meillä jokainen asiakas huomioidaan henkilökohtaisesti.

Ajankohta: 12.2.2019 alkaen tiistaisin klo 18:15-19:15

Kurssin ohjaaja: ft Jenni Pärssinen

Kurssimaksu: 80 € / 5 kertaa, sisältää ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön Talvikauden ajan 16.3. asti. Jatkavilla asiakkailla myös korvauskäytäntö jatkuu.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-021 0041 / Ilona Siitonen, ilosi

Pilates alkeet on korkeintaan 9 asiakkaan harjoitusryhmä. Kurssi alkaa, jos ryhmään tulee 4 ilmoittautumista. Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Kurssin ajan on voimassa Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytäntö. Lisätietoja Pilates-menetelmästä ja käytännöistämme Pilates-paja -sivulla ja asiakaspalvelustamme.