Pilates alkeet

16:30

15.8.2022

Pilateksen perusteita 5-7 asiakkaan pienryhmässä rauhallisesti edeten ilosi Pilates-pajalla Kangasalla

Pilates alkeet

“Pilates alkeissa keskitymme harjoitteisiin, joissa saamme kontaktin kehon ryhtiä ja hengitystä kannattelevaan ydintukeen. Kurssilla keskiössä on kehon hahmottaminen ja lateraaliseen hengitykseen tutustuminen pilatesharjoitteiden myötä. Aloitamme perustason liikkeistä, joiden kautta lantionpohjan, vatsan syvien tukilihaksien ja lapatuen havannnointi ja kokeminen pääsee alulle.” -Kaisa

Pilates on kehontuntemusta lisäävää kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, jossa yhdistyy liikkuvuus, lihaskunto ja tasapainoharjoittelu. Liikkeet tehdään perinteisesti syvennetyn lateraalihengityksen tahtiin, joka saattaa vaatia hieman harjoittelua. Tällä kurssilla tutustutaankin Pilates menetelmän keskeisiin harjoitusperiaatteisiin ja madalletaan kynnystä osallistua ilosi Pilates-pajan Pilates-kursseille, joista on koettu hyötyä erilaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, kiputiloihin ja stressiin.

Pilates parantaa läsnäoloa omassa kehossa ja harjoittelu onkin hyvin kokonaisvaltaista kehon ja mielen harjoittelua. Pilateksen alkeiskurssille uskaltaa osallistua, vaikka olisi ns.”rapakuntoinen”.

Kohderyhmä: uudet harrastajat ja pidemmän tauon jälkeen pilateksen pariin palaavat
Kurssin ajankohta: 15.8. alkaen maanantaisin klo 16:30-17:30
Paikka: ilosi Pilates-pajalla, Liisantie 2b, Kangasala. Tila on harmoninen ja sopii aistiherkille.
Kurssin ohjaaja: Kaisa Oinonen-Kuusisto
Kurssimaksu: 90 € sisältää 5 kerran kurssin ja ilosi poissaolojen korvauskäytännön Syyskauden ajan 18.10. asti.
Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041.
Pilates aleetkurssi on korkeintaan 7 asiakkaan harjoitusryhmä. Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Kurssi toteutuu, jos mukaan ilmoittautuu 5 asiakasta. Lämpimästi tervetuloa mukaan!