Pilateksen perusteet

17:45

6.8.2018

Puolentoistatunnin sisäänajo Pilates-menetelmän perusteisiin

Kurssi on 90min sisäänajo Pilates-menetelmän ja hyvän ryhdin perusteisiin

Pilates-tunneilla kaikki liikkeet tehdään keskittyneesti oman hengityksen tahtiin. Menetelmä kehittää kehotietoisuutta, parantaa ryhtiä ja kehonhallintaa. Ilosi Pilates-pajalla kaikki pilatesohjaajat ovat fysioterapeutteja, joilla on vuosien ohjauskokemus. Tuntimme eivät ole pelkästään Pilatesta vaan sisältävät fysioterapiaa ja autamme tunnistamista ja aktivointia myös henkilökohtaisesti käsin ohjaamalla.

Puolentoistatunnin kurssilla teemme harjoituksia lantionpohjanlihasten ja syvän poikittaisen vatsalihaksen tunnistamiseksi ja aktivoimiseksi, olka-lapaluu alueelle lapatuen löytämiseksi, sekä erilaisia hengitysharjoituksia. Teemme noin kuutta eri Pilates-harjoitusliikettä, joissa nämä elementit löytyvät aloitteleville sovilla tavalla.

Perusteet kurssi, kuten viikkotuntimmekin, etenevät aina osallistujien mukaan, joten jotain asiaa saatetaan opetella kauemmin ja painokkaammin kuin toista. Tunneillemme mahtuu korkeintaan 9 asiakasta, joten otamme vain sitovia ilmoittautumisia vastaan, sillä jokainen asiakas on tärkeä ryhmän toteutumiselle.

Ajankohta: 6.8.2018 maanantaina klo 17:45-19:15

Ohjaaja: ft Ilona Siitonen, ohjannut Pilatesta vuodesta 2007

Kurssimaksu: 28 € / 90 min. Maksetaan kurssin yhteydessä. Maksutavat  ja muut käytännöt selviävät Pilates-paja -sivulla.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / puh.044-0210041

Pilates-pajan Syyskausi alkaa maanantaina 13.8.2018. Pilateksen perusteet-kurssin jälkeen voi siirtyä Pilates tai Pilates selkäryhmään harjoittelemaan viikoittain. Jos haluat aloittaa rauhallisemmin, Pilates alkeet -kurssi alkaa perjantaina 24.8. klo 16:30-17:30, 5 kertaa ja 80 €. Voima Pilates -ryhmämme ovat harjoittelussa edistyneitä ryhmiä ja edellyttävät hyvää kehonhallintaa.