Paint & meditate -intuitiivisen maalaamisen työpaja

11:00

16.12.2023

Tervetuloa heittäytymään intuitiivisen maalaamisen maailmaan matalan kynnyksen työpajassa!

Tervetuloa heittäytymään intuitiivisen maalaamisen maailmaan matalan kynnyksen työpajassa!

Työpaja tarjoaa tilaisuuden tutustua taiteen ja meditaation voimaan, löytää uusia itseilmaisun muotoja sekä tuoda sisäistä maailmaa näkyväksi väreillä leikkien. Intuitiivinen maalaaminen on prosessi, jossa luomme taidetta ilman ennalta määrättyjä suunnitelmia, tekniikoita tai sääntöjä. Prosessin keskiössä on vapaus, luovuus ja läsnäolo. Työpaja sopii kaikille maalaamisesta ja meditaatiosta kiinnostuneille, olitpa sitten tarttumassa siveltimeen ensimmäistä kertaa tai jo kokenut taiteilija. Ohjaaja opastaa läpi maalausprosessin, joten sinun ei tarvitse osata etukäteen mitään.

Maalaamme akryyliväreillä canvas-tauluille ja työpajan päätteeksi saat oman taideteoksen mukaasi. Studiolla on kaikki maalaamiseen tarvittavat välineet. Pukeudu mukaviin (ei mielellään parhaimpiin) vaatteisiin, jossa voit liikkua kevyesti.

Ajankohta: lauantaina 16.12. klo 11-13
Paikka: ilosi Studio, Kangasalantie 960, 36200 Kangasala
Hinta: 35 €
Ohjaajana: Emilia Haljala, joogaohjaaja (RYT500) ja luovuusvalmentaja

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi tai 044-7214788 / ilosi asiakaspalvelu

Ilmoittautumiset ovat sitovia pienen ryhmäkoon vuoksi. Tapahtumaan mahtuu 10 asiakasta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli sairastut, voit pyytää ystävääsi osallistumaan tilallesi.

Tervetuloa mukaan!