Naisten juoksukoulu

18:30

8.5.2023

Äitiysfysioterapeutin ohjaama naisten juoksukoulu

Äitiysfysioterapeutin ohjaamaa juoksuun valmistavaa harjoittelua

Aloitamme juoksukoulun naisille maanantaina 8.5.2023 klo 18:30. Harjoittelemme Kyötikkälän urheilukeskuksessa ja sen läheisyydessä, Kyötikkälän urheilukeskuksen osoite on Lätsä-Pekan tie 19, 36220 Kangasala.

Jos olet kaivannut juoksun pariin tai et ole koskaan uskaltanut edes aloittaa juoksuharjoitusta, on tämä kurssi sinua varten. Ryhmä kokoontuu viisi kertaa ja tekee juoksuun valmistavia harjoitteita sekä myös hieman juoksee yhdessä. Kurssille osallistujilta ei edellytetä huippukuntoa vaan jokainen harjoittelee oman kuntonsa mukaisesti. Nimestään huolimatta juoksu on tällä kurssilla vielä hyvin pienessä roolissa; keskitymme kurssilla siihen, että valmiudet aloittaa juoksu olisivat mahdollisimman hyvät.

Juoksukoulu sisältää monipuolista harjoittelua

Iskuttavaan liikuntaan/juoksuun valmistavia harjoitteita:

  • Koordinaatiota ja tasapainoa
  • Jalkaterän ja nilkan aktivointia
  • Lantion alueen hallintaa ja liikkuvuutta
  • Keskivartalon aktivointia ja vahvistamista
  • Ylävartalon vahvistamista ja liikkuvuutta

Ohjaaja: Jenni Pärssinen, äitiys -ja lantionpohjan fysioterapeutti, entinen sm-tason yleisurheilija, nykyinen terveysliikuntaintoilija

Ajankohta: Aloitus 8.5.2023 klo 18:30
Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041
Ennen ilmoittautumista, tutustuthan käytäntöihimme ajanvaraus ja ilmoittautuminen –sivulla, kiitos!
Kurssimaksu: 90€ sisältää viisi viikkoa/kertaa saa suorittaa ilosi Oy tilille FI72 5104 0020 2149 40. Laita viesti osioon tiedoksi mitä maksat, niin pystymme kohdentamaan tämän kirjanpidossa oikein.
Luomme kurssille osallistujille oman WhatsApp -ryhmän.


Ennen juoksukoulua on mahdollista osallistua juoksuvalmiuden testaamiseen maanantaina 1.5. klo 18:00. Erilliseen tapahtumaan juoksuvalmiuden testaamiseen saa osallistua myös henkilöt, jotka eivät osallistu varsinaiseen juoksukouluun, mutta pienen ryhmäkoon (max 10 henkilöä) vuoksi juoksukouluun ilmoittautuneet ovat etusijalla.