Mindfulness MBSR

19:00

4.1.2021

Kahdeksan viikon Mindfulness MBSR-ohjelma oman terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen

Mindfulness kahdeksan (8) viikon kurssilla pääset sukeltamaan syvemmälle Mindfulnessin eli hyväksyvän tietoisen läsnäolon perusteisiin ja harjoituksiin. Mindfulness 8-viikon kurssi pohjautuu  MBSR -ohjelmaan (mindfulness based stress reduction), jonka hyödyt on todettu lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa, josta voit lukea lisää tästä: MINDFULNESS MBSR

Kurssi sopii sinulle, jos haluat:

  • työkaluja stressin vähentämiseen, ja kehon ja mielen tasapainoon
  • lisätä itsetuntemusta ja itsemyötätuntoa elämässäsi
  • helpottaa nukkumista ja rentoutumista arjessa
  • lisätä keskittymiskyyä ja kykyä elää ja nauttia tästä hetkestä

Kurssi sisältää viikottaiset tapaamiset (2h), ohjeet ja äänitteet kotiharjoitteluun ja erillisen hiljaisuuden ja harjoittelun päivän (6h) sekä lyhyen henkilökohtaisen aloitus- ja päätöskeskustelun. Kurssille osallistuminen edellyttää sitoutumista kurssin ajaksi harjoitteluun ja tapaamisiin.

Mindfulnessharjoittelu perustuu yksinkertaisiin meditaatio- ja joogaharjoituksiin sekä arjessa tehtäviin tietoisen läsnäolon harjoituksiin. Kurssille osallistuminen ei vaadi ennakkotietoa tai kokemusta Mindfulnessharjoittelusta. Kehität itseäsi ja omia kykyjäsi toimia stressaavissa tilanteissa ja arjen haasteissa omassa tahdissasi. Ryhmässä  oivallusten jakaminen ja toisten kokemusten kunnioittava kuuntelu ovat tärkeä osa kurssin antia.

Ajankohta: 4.1.2021 alkaen maanantaisin klo 19.00-21.00 (22.2.2021 viimeinen matapaaminen viikko ennen koulujen hiihtolomaviikkoa)

Paikka: ilosi Pilates-paja, Liisantie 2b (katutaso), KANGASALA

Kurssin ohjaaja: Mindfulnessohjaaja CFM® ja sosiaalipsykologi Leila Partanen-Salosto

Kurssimaksu: 390 € sisältää 22h ohjattua mindfulnessharjoittelua ilosi Pilates-pajalla, 2 henkilökohtaista tapaamista (á 20min) ja kotiharjoitteluohjeet *)

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041 Ilona Siitonen, ilosi yrittäjä

Kurssille ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä kurssin toteutumiselle. Kurssi toteutuu, jos mukaan ilmoittautuu 4 asiakasta. Kurssille otetaan korkeintaan 9 asiakasta.

*) Maksun saa suorittaa ilosi Pilates-pajalla tai tilisiirtona ilosi tilille Kangasalan Osuuspankki FI94 5104 0020 1165 74 ja viesti kohtaan kurssin nimi. Mindfulness-kurssin maksuun eivät käy liikuntasetelit alv 10 % vaan se on koulutuspalvelu alv 24 %.